Afbeelding
Foto:

Schaapskooi Light

BEMMEL - In januari zijn we met achttien deelnemers Schaapskooi Light gestart. Hoe gaaf is het om bijna drie maanden later te kunnen vertellen, dat iedereen vol enthousiasme de strijd tegen de kilo's is aangegaan. In totaal is er 134 kg aan gewicht verloren en 57 procent aan vet. Ik ben zo ontzettend trots op het tot nu toe behaalde resultaat!

Schaapskooi Light is een speciaal ontwikkeld voor mensen die willen afvallen. De combinatie van de persoonsgebonden weekplannen en het twee keer sporten in de week, zorgt ervoor dat je gemiddeld in drie maanden tussen de 7.5 kg en 10 kg kan afvallen. Mijn doel is, naast de ondersteuning tijdens het afvallen, dat je ook lekker kan eten als je wilt afvallen. En ja ook met minder koolhydraten, kan je heerlijk eten. Je hoeft echt niet overal 'nee' tegen te zeggen, als je maar bewust bent van wat je eet. Het is ontzettend leuk om te zien hoe iedereen toch op zijn eigen manier bezig is met de bewustwording.

Zo heb ik al SAD-momenten voorbij horen komen. Voor diegene die niet bekend zijn met Sonja Bakker, dit zijn 'Schijt aan Daphne'-dagen en die horen er natuurlijk ook af en toe een beetje bij? Naast de weegmomenten heeft iedereen ook zijn weg gevonden in de fitness. Of je nu de circuitjes, de groepslessen of in de fitness aan de gang bent, er is voor ieder wat wils. Sporten moet vooral aan ervaring zijn waar je je beter door gaat voelen.

We zijn weer gestart met een nieuwe groep deelnemers van Schaapskooi Light en er zijn nog enkele plekjes vrij. Wil je voor de zomer slank zijn en een beachbody hebben? Neem dan contact op met de Schaapskooi voor meer info over Schaapskooi Light.

Daphne Hengelbrock, Lifestyle coach, Sportlaan 3, Bemmel; 0481 462224, www.schaapskooi.com.