van 11 tot en met 17 april

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS RAM. Op het werk is de ram ook een echte solist. Het liefste heeft hij binnen een bedrijf zijn eigen toko. Ram is ook een echte pionier. Het liefste zou hij uit het niets iets helemaal opbouwen. Hard werken is hem niet vreemd. Maar hij is dan ook het type dat niet stil kan zitten. Ondernemen zit hem in het bloed. Hij zou dan ook het liefst een eigen onderneming hebben.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Vlak voor het weekend ben je nogal onrustig. De oorzaak ligt hem in het feit dat anderen voor jou willen bepalen wat goed voor je is. De ergernis blijft tijdens het weekend aanhouden. Een goed gesprek hierover op maandag maakt dat het allemaal voor jou een stuk beter te relativeren is.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Vlak voor het weekend krijg je goed nieuws. Waarschijnlijk gaat het over je werk. En hoogstwaarschijnlijk zal dit nieuws je meer zekerheid geven. En dat is voor jou als stier héél belangrijk. Maandag trek jij de banden met iemand sterker aan maar wil je ook niet al te veel belangstelling.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Op vrijdag staat jouw mond niet stil. Mensen worden helemaal gek van die vloedgolf aan woorden! Na het weekend is het 'geen woorden maar daden'. Als iemand jou dan iets vraagt reageer je kort maar krachtig. Vanaf woensdag loopt jouw planeet Mercurius in het teken ram. Dat geeft nog meer actie!

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Vrijdag weet je een dilemma te ontvluchten dankzij de hulp van vrienden en kennissen. Het weekend is een beetje onrustig. Daarom blijf je het liefste alleen thuis. Maandag is de allerbeste dag om vooruit te komen met allerlei klussen. Woensdag trek je de bedoeling van een vriend in twijfel.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Tijdens het komende weekend kom je tegen je zin in een soort machtsstrijd terecht. En het dreigt hard tegen hard te gaan. Op zondag laat jij echter zien dat jij de wijze van de twee bent. De ander probeert je nog wel uit je tent te lokken, maar jij gaat daar niet op in. Je bent terecht trots op jezelf.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Op vrijdag heb je jouw handen vol aan allerlei klussen. Maar omdat je positief gestemd bent kun je het allemaal aan. Na een rustig weekend staat je op maandag min of meer te trappelen om aan de slag te gaan. Jouw planeet Mercurius gaat op woensdag naar het teken ram en dat maakt je nog energieker.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Op vrijdag maak je serieuze afspraken met anderen. Daarbij geef je zelf aan dat jij zich aan die afspraken gaat houden. Nu maar hopen dat anderen dat ook doen. Maandag is een intense maar ook een verwarrende dag. Je vraagt je namelijk af welke kant jouw leven op moet gaan. Veel vraagtekens dus.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Van vrijdag tot en met zondag worden bepaalde zaken nogal op de spits gedreven. Het lijkt wel alsof iedereen erop uit is om ruzie met jou te maken. Pas op dat je niet teveel meegaat in deze ruzieachtige sfeer! Na het weekend, op maandag, is de lucht weer geklaard en is er vooral openheid.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Op vrijdag dreigt er over van alles en nog wat discussie te ontstaan. Pas op dat je hier niet teveel woorden aan vuil maakt! Het ene argument lokt namelijk het andere uit. Zondag is een hele fijne dag voor jou. Je wordt namelijk door anderen gezien én gewaardeerd. Hou maandag de hand op de knip.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Op vrijdag heb je hele leuke contacten met anderen. Alhoewel je je niet bij iedereen even thuis voelt. Ga af op je gevoel of je al dan niet nog een keer met bepaalde personen wilt afspreken. Na een rustig weekend kun je er weer tegenaan. Op dinsdag zit je heel goed in je vel en krijg je vrijwel alles voor elkaar.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Vrijdag is een uitstekende dag om met vrienden af te spreken. Ga gezellig samen uit om te eten of om naar een goede film te gaan. In het weekend ben je nogal onrustig. Je kunt dan namelijk de situatie niet naar je hand zetten. Dat laatste lukt op maandag en dinsdag stukken beter.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Op vrijdag voel jij je heel goed. Maar het lukt je maar niet om de juiste woorden te vinden om dat uit te drukken. Wees gerust. Degenen die jou goed kennen kunnen je gevoel aan je gezicht aflezen! Op zondag kun je vrijwel alles aan de ander vragen. Vraag en het wordt je gegeven! Probeer maar uit.