Afbeelding
Foto:

Verrassing!: De Pakketfabriek opent haar deuren

GENDT – Vandaag opent De Pakketfabriek haar deuren. Als onderdeel van Joosten Promogifts heeft De Pakketfabriek een jarenlange ervaring in het ontwikkelen, samenstellen en leveren van geschenkpakketten. Deze ervaring en specialiteit verdient een eigen label; De Pakketfabriek. 'Het creatieve warenhuis voor al uw pakketten!'


Het hele jaar door pakketten. Naast Kerstpakketten verzorgt De Pakketfabriek ook Paas-, Zomer- en Sintpakketten. Denk ook aan pakketten voor bijvoorbeeld Secretaresse dag of de Dag van de Zorg, al samen te stellen vanaf een paar euro. De bevlogen creativiteit gecombineerd met jaren lange ervaring zorgen voor een onvergetelijk pakket. De Pakketfabriek ontwikkeld, stelt zelf samen en verzorgd de logistiek.

Pimp de uitreiking
De Pakketfabriek verzorgt de feestelijke aankleding van een uitreiking op locatie. Wat is er leuker dan een prachtig pakket in een sfeervolle, verrassende setting uit te reiken!

Samen sterker
Dankzij de samenwerking met zusterondernemingen Joosten Promogifts Joosten en Ontwerpstudio zijn producten custommade op maat ontworpen give aways mogelijk.

Webshop
De website www.pakketfabriek .nl staat boordevol inspiratie. Pakketten zijn geheel zelf samen te stellen maar binnenkort ook eenvoudig direct te bestellen in de webshop.
Hét creatieve warenhuis voor al uw pakketten.