Zandse Kerk, annex uitvaartcentrum en pastorie. (foto: N. Hubers)
Zandse Kerk, annex uitvaartcentrum en pastorie. (foto: N. Hubers) N.Hubers

'Op de koffie' in de Zandse Kerk in Huissen

HUISSEN - Stichting De Zandse Kerk verzorgt op woensdag 24 april van 10.30 tot 12.00 uur weer haar populaire koffieochtend. Een maandelijks terugkerend bijzonder ontmoetingsmoment in deze sfeervolle Zandse Kerk.

"Na een zeer succesvolle koffieochtend op woensdag 27 maart, waar wij meer dan honderd bezoekers mochten verwelkomen (een nieuw record waar wij heel erg trots op zijn), staat de koffieochtend van woensdag 24 april alweer voor de deur.

Tijdens de komende koffieochtend ontvangen wij het koor Zang en Vreugde uit Angeren; zij zingen deze ochtend enkele gezellige liedjes. Bovendien brengt wethouder Helga Witjes ons een bezoekje om met eigen ogen te aanschouwen hoe onze koffieochtenden een waardevolle bijdrage leveren aan ontmoeten en gezellig samenzijn in Huissen-Zand. Vanaf 10.00 uur is de kerk voor onze gasten open om binnen te lopen en een plekje aan de gezellig ingerichte tafels uit te kiezen. Om 10.30 uur start het serveren van koffie en thee. Iedereen is welkom en aanmelden vooraf is niet nodig."

Naast bijpraten met vertrouwde deelnemers (vrienden, kennissen, buren, et cetera) is dit een unieke gelegenheid om kennis te maken met nieuwe gasten; veelal gestimuleerd door regelmatige bezoekers om dit populaire ontmoetingsevenement ook mee eens te maken. "Ons team van gastvrouwen verheugt zich op weer een grote opkomst van enthousiaste deelnemers. Dit alles onder het motto 'ontmoet elkaar, deel je verhalen, leer elkaar kennen en geniet van de gezelligheid'. "Voor contact met onze Werkgroep Koffieochtenden, mail info@zandsekerk.nl; bel 06 14803998. Zie ook op onze website: www.zandsekerk.nl."