(Foto: Vliet)
(Foto: Vliet) Foto: VLIET

Oranje vrijmarkt en Hollandse spelletjesmiddag

Koningsdag in Huissen

HUISSEN - Op 27 april kleurt het centrum van Huissen helemaal Rood-Wit-Blauw en Oranje. Na het succes van afgelopen jaar is het centrum nu weer gereserveerd voor de tweede editie van de Huissense Oranje vrijmarkt én Hollandse spelletjesmiddag. De straten zijn op Koningsdag bezaaid met tweedehands speelgoed, boeken en accessoires en het Raadhuisplein is gevuld met spelletjes en springkussen en hopelijk veel spelende kinderen.


Eerst lekker uitslapen na Koningsnacht om vervolgens naar Huissen centrum te komen voor een supergezellige Koningsdag! In samenwerking met OndernemersVereniging Huissen wordt er deze middag een vrijmarkt én spelletjesmiddag met Oudhollandse spelen en andere activiteiten georganiseerd. Dwars door alle winkelstraten zijn kleedjes te vinden! De spelletjes voor de kids vinden dit jaar gezellig centraal op het Raadhuisplein plaats. Veel winkels zijn open dus er kan ook volop geshopt worden en diverse horeca heeft een Koninklijk programma samengesteld met eten, drinken en muziek. Dit alles sowieso van 13.00 tot 17.00 uur, maar sommigen beginnen al eerder en/of gaan nog langer door…

Groot en klein kan zich vóór 25 april aanmelden voor een plekje op de vrijmarkt om op Koningsdag huisraad te verkopen of talent te tonen aan het Huissense publiek.

Een strippenkaart voor de spelletjesmiddag koop je op Koningsdag op het Raadhuisplein voor per stuk (tussen 12.00 en 15.00 uur). Kijk op www.inhuissen.nl voor meer info over de activiteiten en om je aan te melden.