Afbeelding
Foto:

Bemmel in de Mode weer een groot succes

BEMMEL - De organisatoren van Bemmel in de Mode kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagd evenement. Met twee spetterende modeshows als grote publiekstrekker en een gezellige voorjaarmarkt kan zeker weer worden gezegd, dat er in Bemmel van alles te beleven was.


De deelnemende bedrijven hebben ervoor gezorgd dat alle nieuwe modetrends, zowel op het gebied van kleding, haarfashion, accessoires en zelfs fietsen, op een ludieke manier werden gepresenteerd aan het in groten getale aanwezige publiek. De modellen, jong en oud, allen van 'eigen bodem' deden niets onder voor professionals. Ook in de winkels en in de horecagelegenheden was het gezellig druk en met regelmatig een lekker zonnetje kon zelfs hier en daar nog een terrasje worden bezocht. Een woord van waardering en dank aan zowel de organisatoren als de deelnemende bedrijven is zeker op zijn plaats.

Op zaterdag 11 mei, de dag voor moederdag, zal het centrum van Bemmel in moederdag-sferen worden gebracht en zijn er leuke kinderactiviteiten op de markt. Dan kunnen de vaders rustig de moederdag-inkopen doen, terwijl de kinderen worden vermaakt. Dus ook zaterdag 11 mei is Bemmel weer the-place-to-be om lekker te shoppen en van de horecavoorzieningen gebruik te maken. De ondernemers van Bemmel zien u graag terug!