van 25 april tot en met 1 mei

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS STIER: Omdat stier van lekker eten en drinken houdt, is een beroep in de horeca voor de hand liggend. Niet in de bediening, want dat is te vermoeiend. Maar wel achter de tap of in de keuken. In het verlengde daarvan is banketbakker ook een goede beroepskeuze. Ze hebben 'iets' met geld. Werken bij een bank of in de verzekeringsbranche ligt hen heel goed.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Aanstaande vrijdag heb je de kracht om iets groots voor elkaar te krijgen. Maar dat moet je op zaterdag wel bezuren. Je hebt een gevoel van totale uitputting! Volgende week woensdag heb je een hele grote mond. Jij bent de beste! Maar een bepaalde moeilijke klus krijg je die dag toch niet klaar.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Aan de sterrenhemel is het deze week heel rustig. Maar van binnen ervaar je die onrust niet. De planeet Uranus loopt nu al een aantal weken in jouw sterrenbeeld en dat geeft (vooral de vroege stieren) een onrustig gevoel. Uranus geeft verandering en vernieuwing en jij zit daar niet op te wachten.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Deze keer ligt de nadruk op na het weekend. Op maandag weet je bepaalde gevoelszaken heel mooi te omschrijven. Wellicht dat bepaalde stieren aan het schrijven gaan. Op dinsdag voel jij je door een bepaalde klus uitgedaagd. Maar de weerstand die je tegenkomt kan heel demotiverend werken.

KREEFT van 22 juni t/m 22 juli
Aanstaande donderdag is een beetje een moeizame dag. Niet voor niks heb je de neiging om je terug te trekken. Vrijdag is een dag van uitdagingen, maar je hebt eigenlijk pas op zaterdag de puf om ermee aan de slag te gaan. Volgende week dinsdag ben jij hypergevoelig. Zorg dan goed voor jezelf!

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Vrijdag heb jij het helemaal gehad. Je hebt de afgelopen week dan ook alles gegeven. Gelukkig breekt er een rustig weekend aan! Volgende week maandag heb jij de neiging om je ego flink op te blazen. Waarom heb jij toch het gevoel dat jij je moet bewijzen? En waarom heb je overal een mening over?

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Of je hebt een lang weekend (inclusief maandag) of je neemt maandag een snipperdag. Want veel puf heb je dan niet. Die 'puf' komt pas op woensdag weer terug. Je voelt je dan opgewassen tegen 'het leven' en eventuele problemen die jij op moet lossen. Bedenk dat kracht door weerstand ontstaat!

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Doordat de felle planeet Mars door jouw sterrenbeeld raast, voel jij je nogal onrustig. Af en toe weet jij je geen raad met de energie die je door je lijf voelt gaan. En dan doe je maar wat. Vaak ook in je eentje. Toch is het nu veel leuker om dingen samen te ondernemen. Zoek samen het avontuur op!

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Aan het einde van deze week zet jij alles op alles om iets voor elkaar te krijgen. En dat doe jij op een hele creatieve manier. Je merkt wel dat dit je zowel fysiek als geestelijk uitput. Daarom is het in het weekend van belang dat je uitrust. Volgende week woensdag wacht jou een bijzondere uitdaging.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Tot en met het komende weekend is het redelijk rustig in jouw bestaan. Dat geeft jou de rust en de ruimte om zaken op een rijtje te zetten en om plannen te smeden voor de komende tijd. Aan het begin van de volgende week valt het op dat je over alles een mening hebt. Niet iedereen waardeert dat.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Vlak voor het weekend zijn er een paar emotionele zaken die nu toch écht besproken moeten worden. Probeer de ander te vertrouwen en vertel wat er allemaal in je omgaat. Op dinsdag vindt er een soort kentering plaats. Na dinsdag zul je bepaalde zaken overnieuw moeten aanpakken.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Nadat je op donderdag netjes in het gareel hebt gelopen, laat je vrijdag je ware aard weer zien; de rebel! Je gooit je kont tegen de krib en je gaat vooral je eigen weg. Dat hoort ook bij jouw sterrenbeeld. Volgende week woensdag sta je voor een onmogelijke taak. Overleggen helpt!

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
In het komende weekend heb je de neiging om water naar de zee te brengen. Dat schiet dus niet op! Volgende week maandag blaak jij van het zelfvertrouwen. Je hebt het gevoel de wereld aan te kunnen. Maar op dinsdag voel jij je juist heel kwetsbaar. Hou daar in je planning rekening mee.