Afbeelding
Foto:

Steun Kinderen van de voedselbank met de paasactie van Morgana Damminga

ARNHEM - Wist je dat er ruim 270.000 minderjarige kinderen in Nederland opgroeien in een huishouden onder de lage-inkomensgrens? En wist je dat er kinderen zijn die altijd in oude kleren of afdankertjes van anderen lopen? Morgana Damminga wil deze gezinnen en kinderen een hart onder de riem steken; en jij kunt helpen!

Gezellig feestdagen vieren met familie, lekker eten en cadeautjes voor de kinderen is voor veel mensen gewoon tijdens feestdagen. "Toch is het tijdens pasen een goed moment om eens stil te staan bij gezinnen die niet het geld hebben om eten of cadeautjes te kopen deze dagen. Of die geen nieuwe meubels of kleding kunnen kopen." Aldus Nathanael Damminga, eigenaar van Morgana Damminga. "Om de gezinnen, en vooral de kinderen, ook eens te verrassen willen wij dit mogelijk maken door de volgende paasactie: Koop deze week een dekbedovertrek bij Morgana Damminga. Per verkocht dekbedovertrek doneren wij 2 kinderdekbedovertrekken aan de Kinderen van de Voedselbank!"

"Jij kunt dus actief meehelpen om alle gezinnen blij te maken met nieuw bedtextiel! Kom langs in de winkel aan de Venlosingel of gebruik de code PAASACTIE op de webshop van www.damminga.nl. Aan het einde van de week wordt er bekend gemaakt hoeveel kinderen blij zijn gemaakt met een nieuw overtrek. Doe je mee?"

Ook uw bericht in de krant?

LINGEWAARD - Wilt u iets onder de aandacht brengen in Lingewaard? Dat kan! Uw bericht kunt u heel eenvoudig online insturen via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.

Daar klikt u bovenaan het scherm eerst op de regio waar u uw bericht geplaatst wilt hebben. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws aanleveren' De rest wijst zich vanzelf. Komt u er toch niet helemaal uit? Belt u dan gerust even: 0481-464770, wij helpen u graag verder.