Jekadee. (foto: Patrick Brom)
Jekadee. (foto: Patrick Brom)

Jekadee 50-jarig jubileum

DOORNENBURG - Op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei geeft het Jekadee twee concerten ter ere van het 50-jarig jubileum. Heel bijzonder omdat er zelfs vier koorleden zijn die ook al 50 jaar lid zijn van het Jekadee!

De twee concerten hebben als titel gekregen '50 tinten Jekadee'. "50 tinten omdat we allemaal zo verschillend zijn en uit verschillende plaatsen komen. 50 tinten omdat we 50 jaar bestaan. 50 tinten omdat we verschillende muziekgenres zingen, maar ook omdat we in meerdere talen zingen. Zo kunnen we nog heel veel dingen opnoemen die het Jekadee zo bijzonder maken."

Voor de concerten zijn nog enkele kaarten te koop. Ze kosten € 5,00 per stuk en dat is inclusief consumptie. Daarnaast gaat de opbrengst van de kaarten naar een goed doel nl. Stichting Jarige Job.
Dit is een stichting die kinderen helpt die zelf hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis te weinig geld is. Dus een extra reden om een kaartje te kopen!

De kaarten zijn te koop op de volgende adressen: Spar Witjes in Doornenburg, Dorpshuis in Angeren en the Read Shop in Gendt. Na beide concerten is er ook een gezellige afterparty met medewerking van DJ Maarten. Voor aanvang van de concerten (zaal open om 19.30 uur) kunt u een kijkje nemen bij de expositie in de orgelzaal over 50 jaar Jekadee. Even een aandachtspunt: op uw entreekaart staat een rijnummer. 0p de avond zelf zullen Jekadee-leden de bezoeker begeleiden naar de juiste rij.