Residentie Singelstein. (foto: Steef Weijers)
Residentie Singelstein. (foto: Steef Weijers)

Nieuwe vlaggenmast

bij Residentie Singelstein

BEMMEL - Enkele dagen voorafgaand aan Koningsdag is bij het appartementencomplex Residentie Singelstein in Bemmel een nieuwe vlaggenmast geplaatst.

Er was bij dit gebouw weliswaar een gelegenheid om bij feestelijkheden de vlag uit te steken, maar een vlaggenmast die past bij de allure van het gebouw ontbrak tot op heden. Op Koningsdag om 9.00 uur werd de nieuwe mast met enig ceremonieel door de bewoners in gebruik genomen. Het was jammer dat het regende, maar de stemming was er niet minder om. Enkele minuten na 9.00 uur wapperde de vlag in top en was de aanwinst voor Singelstein en voor het dorp Bemmel een feit.

De ceremonie werd afgesloten met een gezellig onderling samenzijn met koffie, oranje tompouce en uiteraard oranjebitter.

Fietspuzzeltocht bij Vrouwengilde Doornenburg

DOORNENBURG - Maandag 13 mei verzorgt het Vrouwengilde Doornenburg, samen met 't Uitzetteam, een fietspuzzeltocht voor haar leden.

De puzzeltocht begint om 19.00 uur bij zaal Kort Oisterwijk in Doornenburg. "We fietsen in groepjes, al puzzelend, door de regio. Bij de finish is er voor ieder iets warms te eten."