Finishboog Nationale Diabetes Challenge 2018. (foto: Conny Giesen)
Finishboog Nationale Diabetes Challenge 2018. (foto: Conny Giesen)

Wandel je mee?

HUISSEN - Deelnemers van de Herstelcirkel Huissen doen ook in 2019 via Medisch Centrum Loovelden mee aan de Nationale Diabetes Challenge. We oefenen graag samen voor de finale in Den Haag.

De Nationale Diabetes Challenge is een 20 weken durend wandelevenement, een initiatief van de Bas van de Goor Foundation. Deelnemers van de Herstelcirkel Huissen doen ook dit jaar mee. Zij wandelen iedere week om te trainen voor de Nationale Diabetes Challenge Week van 25 tot en met 28 september 2019. In die week wandelen we vier dagen: drie dagen in de eigen omgeving en de vierde dag in Den Haag samen met alle deelnemers uit het land tijdens het NDC Festival op 28 september 2019. Ook mensen zonder diabetes kunnen zich inschrijven. Huisartsenpraktijk Bles en Poels en huisartsenpraktijk Broens, van Medisch Centrum Loovelden hebben zich als organisator aangemeld voor onze groep.

"Wil je meedoen? In Huissen kun je wekelijks meelopen met één van onze wandelingen. We wandelen op maandagmiddag van 14 tot 15 uur en op donderdagavond van 19 tot 20 uur. We starten bij het bankje op de markt in het centrum van Huissen (grenzend aan het terras van Café Nr 5). Heb je belangstelling of wil je meer informatie, stuur dan een mail naar: Herstelcirkelhuissen@outlook.com. Geef ook je naam en mobiele nummer door. We voegen je dan toe aan onze whatsappgroep NDC-wandelen om praktische zaken rond het wandelen af te stemmen. Meer over deze challenge: https://www.nationalediabeteschallenge.nl/medischcentrumloovelden."