Beatmis in de beginjaren
Beatmis in de beginjaren

Jarige Job viert mee

met het Jekadee

DOORNENBURG - "Om het 50 jaar bestaan te vieren geven we op 10 en 11 mei een feestje voor onze fans in de vorm van twee jubileumconcerten in de Martinuskerk in Doornenburg. Als je mensen uitnodigt voor een feestje is het niet logisch om daarvoor te laten betalen. Het is wel belangrijk dat iedereen een goede plaats heeft."

"Bij Jekadee vinden we het al vanaf het begin belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Als je 50 jaar bestaat is dat mooi om te laten zien. De leden hebben een goed doel gekozen. De meeste stemmen waren voor stichting Jarige Job: het jarige koor zorgt dat jarige kinderen, met weinig geld, toch een feestje kunnen vieren. We hebben deze twee dingen gecombineerd door kaartjes te verkopen voor vijf euro, zodat we weten wie er komt. Iedereen krijgt een consumptie als ze het kaartje inleveren en de opbrengst gaat naar een goed doel."

De plaatsen zijn gereserveerd per rij, hierdoor is ook voor het concert voldoende tijd om de expositie, over 50 jaar Jekadee, te bekijken of bij te praten. Deze gelegenheid is er ook na de concerten tijdens de gezellige after party met DJ Maarten. Kaarten zijn nog te koop bij de Spar in Doornenburg, the Readshop in Gendt en het Dorpshuis in Angeren. (www.jekadee.nl of facebook.com/Jekadee) Aanvang: 20.00 uur.

Uitvoering in oc, 18 maart 1985