Afbeelding
Foto:

Afslankpraktijk Slank met Han

HUISSEN - "Vanuit mijn afslankpraktijk 'Slank met Han' help ik cliƫnten om hun ideale gewicht te bereiken met behulp van het Cambridge Weight Plan Stappenplan en mijn persoonlijke begeleiding. Tijdens het intakegesprek stel ik samen met jou een dieetplan samen dat volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften."

"Gedurende het volgen van het Stappenplan bouw je stap voor stap de maaltijdvervangers af en voeg je gezonde voeding toe, met als doel het vinden van een nieuw, gezond eetpatroon. Tijdens de wekelijkse consulten bespreken we de voortgang en houden we bij hoeveel je bent afgevallen. Ik begeleid je graag in het proces van verantwoord afvallen naar bewust genieten en zorgen we er op deze manier voor dat jij straks weer lekker in je vel zit!"

Afvallen doen we samen!

"Of je nu veel of weinig wilt afvallen, samen gaan we de strijd aan tegen jouw overgewicht! Het zal zeker niet altijd gemakkelijk zijn, maar ik ben er om jou hierin te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je het gaat volhouden. Ik ben jouw motivator en ik geef je alle tips en adviezen die je nodig hebt. Mijn begeleiding gaat verder dan tot de deur; ook buiten de wekelijkse consulten sta ik voor je klaar voor vragen of advies.

Wil je je straks zelfverzekerd voelen en weer kunnen stralen? Neem dan contact met mij op. Je kunt me bereiken via telefoonnummer 06 28202631, stuur een mail naar info@slankmethan.nl of maak een afspraak via: www.slankmethan.nl."