Overhandiging cheque. (foto: Giel Neijenhuis)
Overhandiging cheque. (foto: Giel Neijenhuis)

Rabofonds ondersteunt bouw Het Odeon

HUISSEN - De heer Van der Heijden van het Rabofonds overhandigde aan Frank Jeurissen van de Stichting Vrienden van Huissen een cheque ter waarde van 7.500 euro voor de realisatie van Het Odeon op de markt in Huissen.

De eerste paal is dinsdag 23 april geslagen en vormt het startpunt van de werkzaamheden die zo'n twaalf weken in beslag nemen. 14 juli wordt het podium geopend met een feestelijk, nog geheim programma. Naast de bijdrage van het Rabofonds hebben er diverse andere fondsen, sponsoren en certificaathouders van de Vrienden van Huissen bijgedragen, om een en ander financieel haalbaar te maken.

Moederdag-actie bij Jansen Totaal Wonen

HUISSEN - Aanstaande zondag is het moederdag, ben je nog op zoek naar een echt origineel cadeau?

Kom dan naar Jansen Totaal Wonen in Huissen. We hebben een zeer uitgebreide collectie accessoires van onder andere Riviera Maison. Daar is elke moeder gek op! Heerlijke geurkaarsen, schitterende fotolijsten, elegante wijnglazen, mooie dienbladen, de mooiste cadeaus voor een bijzondere moeder. Daarnaast bieden wij een unieke inpakservice: alle cadeaus worden extra mooi ingepakt waardoor je goed voor de dag komt.

Want ook Jansen Totaal Wonen doet voor moeders nèt dat beetje extra. Zo krijgen alle moeders het hele weekend (vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 mei) bij een bezoek aan ons een mooie plant in pot zomaar cadeau, op=op!

Graag tot ziens bij Jansen Totaal Wonen, Karstraat 95 in Huissen; 026 3269900; www.jansentotaalwonen.nl.