van 9 tot en met 15 mei

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS STIER. In relaties is de stier een uitzonderlijk trouw iemand. Ze onderhouden een vriendschap met veel toewijding. Het is wel zo dat ze het liefste op sleeptouw genomen worden. In hun liefdesleven zijn ze ook al zo trouw. Het is bij hen menens als ze zeggen 'tot de dood ons scheidt'. De fysieke kant van een relatie is voor de stier erg belangrijk. Daar genieten ze van.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Tot en met aanstaande zondag is het erg rustig in het leven van de ram. Misschien wel té rustig? Is dat de reden dat ze op maandag zo snel in de kuif gepikt zijn? Om niets maken ze dan een discussie tot en ware veldslag. Maar op dinsdag trekken ze dit recht door iets vriendelijks voor de ander te doen.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Op donderdag heeft de stier een uitgesproken mening. Dat kan in een relatie of vriendschap voor spanningen zorgen. Na een gezellig weekend zijn ze op dinsdag vooral uit op overeenstemming. Op woensdag gaat hun planeet Venus in hun eigen sterrenbeeld lopen. Dat is hét begin van het grote genieten.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Als tweelingen één ding leuk vindt, dan is het wel babbelen! In het weekend grijpen ze dan ook iedere mogelijkheid aan om te praten. Op maandag zijn ze iets te kort door de bocht. Dat kan uit de hand lopen. Maar op volgende week woensdag laten ze zien dat ze ook wijsheid in huis hebben.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Vlak voor het weekend is de kreeft nogal gespannen. En op die manier begint het weekend ook. Op zaterdag komen ze niet zo goed uit hun woorden. Maar op zondag zitten ze beter in hun vel. Ze genieten van het leuke en inspirerende gezelschap. Volgende week komen ze op pure wilskracht veel vooruit.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Nog voordat het weekend is begin jij je al te ontspannen. Maar goed ook, want in het weekend wachten er allerlei officiële klussen op jou. En die moeten voor volgende week gedaan zijn. Op maandag heb je een moeilijke opdracht te klaren. Maar op dinsdag jaag je dat er zo doorheen.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Jij ziet uit naar een rustig weekend. Maar niks is minder waar. Er gaat van alles mis en jij werpt je toch maar weer op als degene die iedereen uit de brand helpt. Maandag moet je iets dat kapot gaat weer herstellen. En op woensdag laat je zien dat je, naast praktisch, ook heel filosofisch kunt zijn.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Dat je een echte diplomaat bent, laat je op vrijdag zien. De 'strijdende' partijen vliegen elkaar in de haren, maar jij weet ze tot rede te brengen. Na een weekend vol hartelijke contacten ben jij op dinsdag degene die mensen aan elkaar koppelt. Jij ziet gewoon hoe deze mensen elkaar aanvullen.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Voor het weekend ben je aan het overwegen om een bepaalde studie of cursus te gaan volgen. Maar je komt er niet goed uit. Laat het even rusten. Je hebt nog tijd genoeg. Op maandag formuleer je iets net wat te scherp. Maar op dinsdag laat je overduidelijk zien dat je heel veel om die ander geeft.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Vlak voor het weekend zit jij te bedenken hoe jij meer uit jouw leven kunt halen. Wees niet ontevreden en probeer je huidige zegeningen te tellen, schutter. Het weekend verloopt ietwat rommelig maar is wel heel gezellig. Maandag sta je in je eentje voor een bijna onmogelijke klus.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Aan het einde van de week moet jij je aandacht verdelen tussen werk en thuis. Dat levert soms een moeizame spagaat op. In het weekend richt jij je helemaal op degene van wie je houdt. Je laat duidelijk merken dat je er dan helemaal voor hen bent. Dinsdag zit je heel goed in je vel.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Na wat spanningen aan het einde van de week, kun je met een gerust hart beginnen aan een welverdiend weekend. Je kiest voor die activiteiten die je het liefste doet. Het plezier is aan je gezicht af te lezen! Na het weekend loopt alles op rolletjes. Daardoor schieten alle werkzaamheden goed op.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Aanstaande donderdag ben je omringd door hele lieve mensen. Dat maakt het voor jou gemakkelijk om je over bepaalde zaken uit het verleden heen te zetten. In het weekend heb je de neiging om ergens teveel woorden aan vuil te maken. Volgende week woensdag zet je scherp je doelen uiteen.