Afbeelding

Open trainingen s.v. Angeren damesteam

ANGEREN - Na een jaar zonder competitievoetbal wil het damesteam van s.v. Angeren aankomend seizoen weer gaan meedraaien in de 11tegen11-competitie op de zondag. "Hiervoor zijn we nog op zoek naar enkele speelsters!"

"Vind je voetballen leuk, houd je van gezelligheid en ben je een teamplayer? Kom dan eens kijken of mee trainen bij onze training. De hele maand mei hebben we open trainingen op de woensdagavond. We trainen van 20.00 tot 21.15 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Wil je meer informatie, stuur dan een mailtje naar: ericmolthoff@hotmail.com."

Vrijwilligers gezocht voor Duofiets Doornenburg

DOORNENBURG - Stichting Leefbaar Doornenburg is de trotse eigenaar van een duofiets. Ze zijn nu nog op zoek naar vrijwilligers die met inwoners van Doornenburg willen gaan fietsen.

"Op zaterdag 11 mei van 14.00-16.00 uur willen we iedereen die interesse heeft om de duofiets te gaan besturen instructie geven en/of een proefritje laten maken. Deze middag wordt Het Trefpunt (Ouwe Bieb) geopend aan de Blauwe Hoek. Daar zijn Herman Vetsuypens en Ellie van den Brink aanwezig met de duofiets. Voor meer informatie kijk op www.duofietsdoornenburg of stuur een mail, ook als je jezelf aan wilt melden als vrijwilliger: info@duofietsdoornenburg.nl."

Afbeelding