(foto: Harry Schaars)
(foto: Harry Schaars)

Jeugd van toen zingt liedjes van vandaag

ANGEREN - Vijftig senioren zingen moderne liedjes onder begeleiding van Peter Sluiter uit Huissen. Dit zal plaats vinden op donderdag 23 mei om 13:30 uur in het Dorpshuis in Angeren.

Wie zingen er dan in het Dorpshuis? Deze vrouwen en mannen komen eens in de maand bij elkaar. In 2012 werd deze Koffie-ochtend Plus opgestart met als doel om de senioren, die door de overheid worden gestimuleerd om langer thuis te blijven wonen, te verbinden. Natuurlijk is er de gelegenheid voor een praatje en vervolgens zorgen de vrijwilligers voor attracties, zoals sjoelen, rummikub en bingo. Ook wordt er van de verbindende kracht van gezamenlijk eten, muziek en cabaret dankbaar gebruik gemaakt.

Aardbeien met slagroom is een geweldige toetjestip. In de afgelopen jaren heeft Aardbeienkwekerij De Beijer uit Doornenburg dit toetje diverse malen gesponsord. Het maakt de tongen los zowel voor de muziek als reclame. Staat bij u lokale betrokkenheid centraal, dan kunt u dit initiatief in Angeren, Koffie-ochtend Plus, ook ondersteunen. Vindt u maatschappelijke betrokkenheid belangrijk, zou u dan contact op willen nemen met Corry Wijlhuizen, 06 15503182.