Informatie-avond over zelfoogsttuin De Brouwketel

ANGEREN - Vindt u gezond eten en verse groenten belangrijk? Woensdag 15 mei van 20.00-21.00 bent u welkom in de serre van dorpshuis Angeren voor een informatie-avond over de nieuwe zelfoogsttuin op landgoed De Brouwketel bij Angeren.

Een zelfoogsttuin? "Dat betekent dat u zelf het hele seizoen groenten, snijbloemen en tuinkruiden kan komen oogsten, die tuinster Vivian voor u heeft geteeld. Een prachtig concept: u heeft altijd de meest verse producten, van dichtbij en ecologisch geteeld. En als telers kennen wij de oogsters en kunnen we afstemmen wat en hoeveel we zullen telen" vertelt de initiatiefneemster en tuinster. "De combinatie van voedsel telen, een betrokken buurt, en ruimte voor natuur en cultuur spreekt ons op De Brouwketel erg aan. De zelfoogsttuin past helemaal in dat plaatje."

Met veel zorg en aandacht kweekt de Brouwketel meer dan vijftig verschillende gewassen op ecologische wijze. Met het rijke aanbod aan bekende én bijzondere groenten kunt u van eind mei tot december elke dag een heerlijke maaltijd op tafel hebben. Peultjes, maïs, tomaten, snijbiet en diverse slasoorten zijn een greep uit de selectie. "Met de bloemen kunt u elke week een prachtig boeket maken. Wilt u komen oogsten? Met een seizoensabonnement van nog geen 32 euro per maand wordt u oogstgenoot. U heeft het hele seizoen elke dag toegang tot de tuin. Voor meer informatie kijk op www.landgoeddebrouwketel.nl."

Nieuws insturen?

LINGEWAARD - Uw bericht kunt u heel eenvoudig online insturen via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.

Daar klikt u bovenaan het scherm eerst op de regio waar u uw bericht geplaatst wilt hebben. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws aanleveren' De rest wijst zich vanzelf. Vragen? Bel: 0481-464770.