Afbeelding
Foto:

Het nieuwe Constral!

LOBITH - Constral uit Lobith is al ruim 28 jaar een bekende naam voor het leveren van serres en kozijnen van zeer hoge kwaliteit. In april heeft er een directiewijziging plaatsgevonden. Herman Hendriksen, Dave Hendriksen en Dennis Leenders vormen samen de nieuwe directie.

"Onze visie is het bedrijf positief te vernieuwen en succesvoller en professioneler te maken. Mee te gaan met de tijd en innovatief bezig zijn, daar staat Constral voor."

Naast aluminium serres, schuifpuien, vouwwanden, luxe overkappingen en kozijnen, is nu vernieuwend dat Constral ook aluminium overkappingen gaat leveren voor een meer aantrekkelijke prijs. Veel klanten willen niet meer dan een goede en degelijke overkapping. "Het was dan ook even zoeken hoe we dezelfde hoge kwaliteit van service en materialen kunnen handhaven en toch een overkapping kunnen leveren voor een scherpe prijs."

Dennis Leenders: "Aan de hoge kwaliteit gaan we niets inleveren, daarover valt niet te discussiƫren! We plakken er niets tegen aan, er wordt eerst bewust gekeken naar de situatie wat er bij past. Meedenken met de klant is standaard. Maar niets is standaard met de bouw: alles wordt op maat gemaakt!" Dat dit de goede insteek is, blijkt ook uit vele zeer positieve reacties die we altijd horen over het resultaat, maar ook over de zorg waarmee er gewerkt wordt bij het plaatsen van de overkapping of serre.

Interesse? Neem gerust contact op (0316 547121) of kijk eens op onze website: www.constral.nl.

Herman, Dave en Dennis; Constral serres en kozijnen, Energieweg 2, Lobith.