Afbeelding
Foto:

Snel een taxatie nodig? Trek bij Arns & de Leeuw Makelaars aan de bel!

'De taxatie wordt met grote nauwkeurigheid uitgevoerd'

HUISSEN - Taxeren is het inschatten van de waarde van een woning en wordt altijd uitgevoerd door een gecertificeerde taxateur. Het is specialistisch werk dat altijd onafhankelijk is.


Onder andere voor de hypothecaire lening van uw toekomstige woning kan de bank vragen om een taxatie. Tegenwoordig is het bijna een vereiste dat de taxatie via het Nederlands Woning Waarde Instituut verloopt. Banken en verzekeringen accepteren namelijk niet zomaar elke taxatie, maar hanteren strikte regels. Het NWWI valideert taxatierapporten en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld.
"Je kunt om verschillende redenen een taxatierapport nodig hebben. Wij hebben dit tot twee maal toe uit laten voeren door Johan de Leeuw. Wij zijn dan ook zeer te spreken over de service waarmee het kantoor van Arns & de Leeuw Makelaars je bijstaat", vertelt Sjors. Johan de Leeuw is beëdigd Register-Taxateur en aangesloten bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Het NRVT waarborgt en bevordert de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register-Taxateur. "De taxatie wordt met grote nauwkeurigheid uitgevoerd, waarbij de situatie van de woningmarkt natuurlijk niet uit het oog verloren wordt. Al met al zijn wij dus zeer tevreden over het laten opstellen van een taxatierapport door Arns & de Leeuw Makelaars", aldus Sjors en Marjolein Gerichhausen uit Huissen.
Voor het uitvoeren van de taxatie kunt u rekenen op de kennis en ervaring van Arns & de Leeuw Makelaars. Wij werken zorgvuldig en vlot; u heeft uw taxatierapport binnen enkele dagen digitaal in huis. Trek aan de bel: 026 3258210; www.arnsdeleeuw.nl.