(foto: Wikimedia Commons)
(foto: Wikimedia Commons) Foto:

Disco & Soul Night met DJ Rob en videoclips in De Buitenpoort

Dansen op classics op verlichte dansvloer

HUISSEN - De discokneiters vliegen je om de oren. De bijbehorende beelden uit de 70's en 80's op grote schermen. Jij met je vriend(in) op de verlichte dansvloer. Heerlijk oude tijden herleven tijdens de Disco & Soul Night op zaterdag 1 juni in De Buitenpoort in Huissen. 'Hey Sexmachine. Dance, dance, dance the Disco Inferno and Relight my fire!'

Met onder meer de Carrousel, Wampie, Maxim, Apollo en Swingding kende Huissen zeker in de jaren '70 en '80 van de vorige eeuw tal van horecazaken waar gedanst kon worden op soul, funk, disco, rock en pop. Helaas zijn die bedrijven in de loop der jaren naar de grond of ter ziele gegaan. Maarrrrr, de heerlijke tijden van weleer en de daarbij horende sfeer in die 'dancings' gaan herleven tijdens de Disco & Soul Night op zaterdag 1 juni in multifunctioneel horecabedrijf De Buitenpoort in Huissen. Het is de eerste editie van deze nieuwe uitgaansavond voor 30- en 40+ers. En er wordt direct 'groovy' uitgepakt. Want er is een grote verlichte dansvloer, de clips van bijbehorende danceclassics worden vertoond op meerdere grote schermen, er is de onvermijdelijke spiegelbol, en er is een gave lichtshow met eigen lightjockey.

Bekende dj
De discjockey op de Disco & Soul Night is Rob van Genderen, een instituut in de wereld van drive-in shows (ook al zo'n eighties verantwoord fenomeen). De Arnhemmer is ook bekend als dj van HOT Radio, de regionale commerciƫle radiozender waar hij altijd de hitparade presenteerde. Natuurlijk zijn te horen: I will survive, Relight my fire, Sexmachine. River deep, mountain high, Papa was a rolling stone, Waterloo, Disco Inferno. Maar Rob zal ook de -vergeten- pareltjes uit de soul en funk draaien. Het wordt hoe dan ook een feest der herkenning! Vanwege de muziek, de clips en zeer waarschijnlijk ook door het weerzien van oude bekenden.
,,We hopen met deze avond een behoefte in Huissen in te vullen voor de oudere jongeren, die graag willen dansen'', aldus Buitenpoort-eigenaar Herman van Gellecum. ,,Ik denk dat zelfs ik nog even de dansvloer op ga.'' De deuren voor de Disco & Soul Night op zaterdag 1 juni gaan om 21.00 uur open. Reserveer op tijd je tickets via de Debuitenpoort.nl.