Afbeelding
Foto:

Albert Heijn Huissen is jarig en trakteert!

HUISSEN – Een jaar geleden gingen de deuren van het nieuwe pand van Albert Heijn Huissen voor het eerst open. Dankzij alle enthousiaste klanten, kan supermarktmanager Torsten van Mierlo, samen met zijn team, terugkijken op een mooi jaar. Dat wordt gevierd! Een week lang staat Albert Heijn Huissen bol van allerlei leuke extra's.

Iedere klant kan tot en met zondag 2 juni extra profiteren. Zo zijn er elke dag nieuwe scherpe aanbiedingen en meerdere proeverijen in de winkel te vinden. Neem vooral ook de kinderen mee, want op vrijdag 31 mei tussen 11.00 en 15.00 uur worden er gratis poffertjes gebakken. Vrijdag tussen 14.00 tot 18.00 uur mag u bij besteding van 25 euro aan boodschappen aan het prijzenrad draaien en maakt u kans op mooie prijzen! Op zaterdag 1 juni kunnen de kleintjes tussen 11.00 en 14.00 uur een mooie glittertatoeage laten plaatsen en geschminkt worden.

De nieuwe Albert Heijn in Huissen valt in de smaak. Klanten komen er graag, het team is enthousiast en wordt inmiddels medeondersteund door assistent-manager Eva van Striep. Een zeer welkome assistente, want inmiddels heeft Torsten ook Albert Heijn Bemmel onder zijn hoede, één van de twaalf winkels van supermarktondernemer Hans Geveling. 'Bijna dertien, want straks wordt in Lent ook een vestiging geopend', vult Torsten aan. Hans Geveling, genomineerd om Beste Ondernemer van de Betuwe te worden, mocht een half jaar na de opening van Albert Heijn Huissen, ook al de plaquette 'Mooiste supermarkt van Nederland 2018' in ontvangst nemen. Wilt u ook graag een prijs in ontvangst nemen? Waag uw kans dan aan het rad op vrijdag 31 mei, bij Albert Heijn aan de Langestraat 82 in Huissen! Houd vanaf nu ook Facebook goed in de gaten...