Afbeelding
Foto:

Fashion Zaterdag stoomt Lingewaard klaar voor de zomer!

HUISSEN - De zomer staat nu écht voor de deur. Uw wintercollectie kan naar zolder en in de kasten wordt ruimte gemaakt voor alles wat de zomer te bieden heeft. De ondernemers van Huissen, denken hierin graag met u mee. Daarom wordt zaterdag 25 mei omgedoopt tot Fashion Zaterdag.

Op deze dag vindt op de Markt in Huissen liefst twee keer de grootste fashionshow van Lingewaard plaats. Ladyspeaker Barbara lootst de bezoekers door verschillende thema's, te weten: Sport Comfy Chic, Tropical en Festival Beach. Ervaren en beeldschone mannequins van The Beauty Boutique, Bloggerfields, Broekman Men Women Wear, Hebbes, Huisman Sport, Huisman Schoenmode Huissen, HEMA Huissen, Shoeby Huissen en Trend & Co geven u tijdens een spectaculaire show voldoende inspiratie voor de komende zomer.

Of u nu op zoek bent naar een geschikte outfit voor die zomerse bruiloft óf wilt weten hoe u aan één van de Spaanse Costa's te blits kunt maken, alles komt voorbij. De show wordt gecombineerd met spectaculaire dansacts om het geheel compleet te maken. Inspiratie genoeg. De eerste show zal om 13.00 uur starten. Is dat te vroeg voor u? Om 15.00 uur zal de volledige show nogmaals worden gehouden. En om het nog aantrekkelijker te maken de gezelligste binnenstad van Lingewaard te bezoeken, gelden er het hele weekend, dus ook op koopzondag 26 mei, verschillende interessante aanbiedingen als het gaat om mode, sport en lifestyle. De zomer begint voor Nederland pas eind juni. Voor Lingewaard begint de zomer op 25 mei.