Van links naar rechts: Mirjam Hulshof, Larissa Crum en Ron Pieters
Van links naar rechts: Mirjam Hulshof, Larissa Crum en Ron Pieters Foto:

Een nieuw gezicht bij Ron Pieters Makelaardij

HUISSEN - Even voorstellen… Mijn naam is Mirjam, 27 jaar en enthousiaste nieuwe binnendienstmedewerkster bij Ron Pieters Makelaardij.

Samen met mijn partner en dochters woon ik met veel plezier in Huissen. Mijn werkzaamheden zijn veelomvattend, zo stel ik koopovereenkomsten op maar kunt u mij ook aan de telefoon krijgen als u bijvoorbeeld belt voor een bezichtiging. Kortom, ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat we u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen bij het aan- en verkopen van uw huis. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen/sporten, zet ik me regelmatig in voor een mooi en leefbaar Lingewaard en geniet ik van mijn gezin en vrienden.

Ron Pieters makelaardij heeft een relatief klein maar zeer gedreven team. Wij hebben korte lijnen met onze klanten en dragen zorg voor duidelijke, eerlijke communicatie. Zodat u verzekerd bent van een goed aanspreekpunt! Gevestigd in het centrum van Huissen en op de hoogte van alle ins en outs van de woningmarkt in Lingewaard. Wij staan voor u klaar.