Riek Gidding en Annie Vermeulen. (foto: Dora Kloppenburg)
Riek Gidding en Annie Vermeulen. (foto: Dora Kloppenburg) Dora Kloppenburg

Jubilarissen bij het Dames Platform Huissen

HUISSEN - Op 14 mei werden twee jubilarissen gehuldigd bij het Dames Platform Huissen. Met name Annie Vermeulen, zij is liefst 55 jaar lid. En Riek Gidding 40 jaar lid. Beiden zeer trouwe leden.

Annie heeft zich jaren ingezet als contactpersoon voor onze vereniging. Als contactpersoon breng je iedere maand de uitnodigingen bij een groep leden. En bij langdurig ziek zijn of een jubileum huwelijk van een van de leden werd er door Annie een bloemetje bezorgd namens het DPH. Annie heeft heel wat veranderingen meegemaakt in die 55 jaar. Maar ze is altijd een trouw lid gebleven. Op het moment sukkelt ze een beetje met haar gezondheid maar desondanks was het super dat ze er deze avond toch was.
Riek Gidding slaat bijna nooit geen avond over, zelfs met de fietstocht en de dagtocht is ze meestal van de partij. Ook Riek merkt wel dat ze een dagje ouder wordt wat de gezondheid betreft en het gaat niet altijd meer zoals ze graag zou willen. Maar dat mag de pret niet drukken. Het bestuur is reuze trots op Annie en Riek en op alle andere trouwe leden. "Hier doen we het voor", zegt de voorzitter. De dames kregen een mooie vaas met gravure van het DPH logo en hun naam erop en natuurlijk een boeket bloemen.
Op dinsdag 10 september begint het nieuwe seizoen van het DPH. Men heeft weer een mooi programma in elkaar gezet met voor ieder wat wils. "Ga binnenkort naar de agenda op onze website en volg ons op facebook en wie weet mogen wij u in september begroeten. www.facebook.com/dph.huissen."