Afbeelding
Foto:

Tennisvereniging Angeren veertig jaar

ANGEREN - Op 28 juni a.s. is het veertig jaar geleden dat Tennisvereniging Angeren is opgericht. De eerste twee jaren waren nodig voor de voorbereiding en aanleg van de banen en het clubhuis. In mei 1981 was het park speelklaar. In 1987 werd er baanverlichting aangelegd, waardoor er ook Opentoernooien gehouden konden worden. De laatste parkrenovatie vond in begin 2013 plaats.

Het aantal leden heeft altijd geschommeld tussen de 150 en 200 leden. Momenteel is er een terugloop van het aantal leden. Nieuwe leden zijn zeer welkom. Onze vereniging kent een lage contributie. Je kunt je aanmelden via onze website www.tennisverenigingangeren.nl De contributies bedragen per jaar voor jeugdleden t/m 12 jaar €40,-, voor jeugdleden van 13 t/m 17 jaar €60,- en seniorleden €90,-. Je mag altijd eerst een paar keer "op proef" tennissen.

De vereniging kenmerkt zich door een gezellige sfeer en een juiste balans tussen recreatief en prestatietennis. De vereniging draait op een vaste kern van vrijwilligers. Mede door de inzet van al die vrijwilligers, in al die jaren, hebben we een prachtig park midden in ons dorp.

Het jubileum wordt voor onze leden gevierd op zaterdag 22 juni a.s. op ons park. Voor zowel de junioren als de senioren wordt er een tennistoernooi georganiseerd, uiteraard omlijst met een hapje en een drankje.

Vanaf 20.30 uur is er voor onze leden en oud-leden een gezellige avond, waar vele herinneringen zullen worden opgehaald. De huidige leden hebben zich al op kunnen geven. Oud-leden kunnen zich opgeven bij Gerald van Rijn ( zie onze website www.tennisverenigingangeren.nl onder activiteitencommissie).