Hoofdattractie 2017. (foto: P. Wolff)
Hoofdattractie 2017. (foto: P. Wolff)

Buitenspeeldag viert jubileum

op het Raadhuisplein

HUISSEN - ‘We love it when a plan comes together!’ naar de woorden van het legendarische en avontuurlijke A-team." En zo voelen wij ons ook in ons avontuur in het centrum van Huissen."

"Wij hebben sinds 2004 geïnvesteerd in een goede relatie met de Huissense ondernemers en de Gemeente met als resultaat dat ons evenement dit jaar teruggaat naar het Raadhuisplein en Aloysiusplein.

De organisatie is enorm blij met de ‘verhuizing’ naar deze vertrouwde en overzichtelijke locatie met als groot voordeel dat er maar één straat afgezet hoeft te worden voor het doorgaand verkeer. En met deze verhuizing maakt de Buitenspeeldag ook veel ondernemers, sponsoren, vrijwilligers en deelnemers blij. Wat de terugkeer op het Raadhuisplein éxtra speciaal maakt is dat de Buitenspeeldag dit jaar vijftien jaar bestaat. Reden voor een feestje en wij trakteren! Niet alleen met een prachtig evenement, maar ieder uur delen wij een kadootje uit. Dus neem je vader, moeder, broer, zus, opa of oma mee en kom samen met ons feestvieren op 12 juni van 13.00 tot 17.00 uur.