Hosta en plantenweekend bij stichting Epric

HUISSEN - Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni zijn er de Hosta en Plantendagen bij stichting Epric. Een groot aanbod van bijzondere tuinplanten, Hosta's en andere planten is verkrijgbaar op de locatie te Huissen.

Het speciale thema van dit evenement is de Hosta. Een bijzondere vaste tuinplant die zowel in de schaduw als de zon gehouden kan worden en er in grote verscheidenheid is. Epric heeft zo'n 150 soorten in de verkoop waaronder vele speciale nieuwe soorten. De verscheidenheid is groot en vele soorten worden voor het eerst aangeboden. Ook informatie over de cultuur van de planten is te verkrijgen.

Daarnaast zijn er ook fuchsia's en pelargoniums te koop als ook bladcactussen. Het is het grote weekend van de plantenverkoop en sommige dingen zijn behoorlijk in prijs verlaagd, waaronder fuchsia's. Daarnaast zijn er cactussen, geraniums en tropische planten te koop.

We hopen veel inwoners van onze gemeente te zien want de opbrengst van de speciale verkoop komt ten goede aan de Stichting die hierdoor een aantal plekken kan behouden waar men mensen met een beperking begeleid.

Op zowel vrijdag 7 als ook zaterdag 8 juni is men welkom van 9 tot 17 uur. Er is ook mogelijkheid om koffie te drinken en tot het bekijken van de collecties. Ook kan men informatie verkrijgen over het werken bij stichting Epric of over dagbesteding.

Stichting Epric ligt aan het Nieuwediep 9a in Huissen.