Rommelmarkt bij Cantilene in Haalderen

HAALDEREN - Op 12 december bestaat Gemengde Zangvereniging Cantilene uit Haalderen veertig jaar. Het koor geeft op zondag 24 november een groots jubileumconcert. "Houd deze datum alvast vrij in uw agenda."

Tijdens dit concert zal onder andere op grootse wijze het Gloria van Antonio Vivaldi worden vertolkt. Meer informatie over dit concert volgt na de zomervakantie. Om dit jubileumconcert mogelijk te maken wordt er onder andere een rommelmarkt gehouden. "Bent u op zoek naar dat ene speciale kopje, dat prachtige oude boek of dat mooie gehaakte kleedje? Wie weet vindt u het op zaterdag 22 juni in De Tichel in Haalderen!"

Tussen 11.00 uur en 16.00 uur staan in De Tichel de ‘rommeltafels’ ingericht met allerlei zolderopruimingsspullen van de leden van het koor. Er is altijd wel iets van uw gading bij! "U vindt echter niet alleen de zolderopruimingsspullen, er is ook lekkere appeltaart en ander lekkers gebakken en gekookt! Tegen een schappelijk prijsje kunt u deze heerlijke lekkernijen komen proeven! Loop gerust eens binnen en kom gezellig snuffelen in allerlei goederen die worden aangeboden!"