Vlnr: Kevin Derksen (kok), Nicole Slaghuis (eigenaresse) en Maureen Heezen  (gastvrouw) (foto: Ilona Kuster)
Vlnr: Kevin Derksen (kok), Nicole Slaghuis (eigenaresse) en Maureen Heezen (gastvrouw) (foto: Ilona Kuster) Foto: Ilona Kuster

'Wij zijn even naar De Buren van...'
wordt urenlang Genieten

BEMMEL – Heerlijk ontspannen op een zonovergoten terras, uw favoriete drankje binnen handbereik en uitzicht op het nostalgische Kasteel De Kinkelenburg, dat is toch het toppunt van genieten? Een smaakvolle lunch, een uitgebreid diner of gezellig borrelen met vrienden, bij Restaurant De Buren van... wordt Genieten altijd met een hoofdletter geschreven.

Haar gasten het naar de zin maken zit haar in de genen; horecaonderneemster Nicole Slaghuis. In het prachtige pand aan het Kinkelplein, (voorheen Bistro 't Klokhuys) zag zij de perfecte locatie om haar restaurant De Buren van... te vestigen. Het pand onderging een flinke metamorfose en werd omgetoverd tot een hip restaurant met een eigentijds en sfeervol interieur. Het vernieuwde terras is inmiddels een trekpleister geworden voor fietsers en wandelaars, die er graag neerstrijken voor een vers kopje koffie of een lekkere lunch. Tegen de avond straalt het terras een betoverende sfeer uit dankzij warme lichtjes en vuurbranders. 'Ons hele team zet zich er met veel enthousiasme voor in, dat het onze gasten aan niets ontbreekt', vertelt Nicole opgetogen. Of u nu met een grote groep of met twee personen komt, het team van De Buren van... laat u zorgeloos genieten van heerlijk eten en drinken. Vanzelfsprekend spelen de creatieve koks hierin een grote rol. Op de menukaart, die onlangs volledig is vernieuwd, staan mooie gerechten van verse streekproducten. Heeft u een specifieke voedselallergie? Ook dan weten de koks u culinair te verrassen. Proef de sfeer, de (h)eerlijke gerechten en kom Genieten, bij De Buren van... Kinkelenburglaan 4, Bemmel. Vooraf reserveren is geen must, maar wel aan te raden. www.deburenvan.nl T: 0481 729723.