Afbeelding
Foto:

Hoortoestelrevolutie

bij Janssen Hoorzorg Bemmel

BEMMEL - Echt zuiver en zelfs muzikaal horen zoals vroeger? Welk mens wenst dit niet voor zichzelf? Nu kan het met de Widex Evoke!

Het beroemde hoortoestel merk Widex heeft een revolutionair hoorapparaat ontworpen onder de naam van de Widex Evoke. Het nieuwe hoortoestel is het eerste intelligente, zelflerende hoortoestel dat in staat is realtime te leren van de input van de gebruiker en zijn voorkeuren. De data die het machinaal leren voortbrengt worden (anoniem) gedeeld met andere gebruikers over de hele wereld. Volgens de fabrikant is het hoortoestel hierdoor in staat zichzelf door te ontwikkelen en is daarmee het eerste échte intelligente hoortoestel ter wereld.

Naast dat de toestellen voor iedereen geschikt zijn die het mooiste en best haalbare geluid willen, is Evoke het eerste toestel dat echt leert van en voor zijn gebruiker en miljoenen gebruikersvoorkeuren vanuit de hele wereld.

Om nog meer slechterhorende met de gevanceerde Evoke toestellen te laten kennismaken heeft Janssen hoorzorg een super-actie: Nu tijdelijk een TV Play ter waarde van 200 euro.gratis bij 2 Evoke toestellen. Dit is de nieuwste revolutie om draadloos geluid van uw TV of stereo in uw toestellen te kunnen beluisteren. Er is niets anders nodig dan dit apparaat.

Klanten van Janssen Hoorzorg met een 5 jaar oud toestel krijgen bovendien 1 jaar gratis batterijen bij aanschaf van een Evoke of Beyond. Die laatste is tevens oplaadbaar verkrijgbaar. Kom kijken en vooral Horen bij Janssen Hoorzorg.

Zie advertentie elders in deze krant voor meer info. Ps: de actie is wegens grote vraag verlengd tot 30 juni 2019!

Janssen Hoorzorg De Pollenbrink 5 Bemmel; 0481 769037, www.janssenhoorzorg.nl.

Afbeelding