Afbeelding
Foto:

Het oversluiten van uw hypotheek

kan u veel financieel voordeel opleveren

HUISSEN - De onafhankelijke hypotheekadviseurs van van de Ree & Partners kijken graag met je mee of je hypotheek nog bij je past of dat je voordeliger uit bent door je hypotheek over te sluiten. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

De hypotheekrente staat momenteel historisch laag. Een uitgelezen moment om uw hypotheek onder de loep te nemen. Wellicht kunt u besparen op uw woonlasten door te kiezen voor een lagere hypotheekrente. Naast het besparen op de woonlasten kijken de adviseurs van Van de Ree & Partners graag met uw mee of de huidige hypotheek nog bij u past. De veranderingen in hypotheekland zijn talrijk, voor u is het van groot belang om te weten of uw constructie nog passend is in uw situatie.

Gaat u over niet al te lange tijd met pensioen en bent u benieuwd naar uw specifieke mogelijkheden? Wij vertellen er graag meer over. Juist voor u zijn er uitstekende mogelijkheden om uw hypotheek over te sluiten of wellicht is een verhuizing toch aantrekkelijk voor u. Wij vertellen u er graag meer over en luisteren aandachtig naar uw wensen.

Bij een nieuwe hypotheek krijgt u te maken met kosten. Deze kosten worden voor u helder in beeld gebracht en samen met de adviseur wordt gekeken of het oversluiten van uw hypotheek rendabel is. Mocht u verder nog plannen hebben voor een verbouwing of het verduurzamen van uw woning? Dan is het vandaag tijd om ons te bellen voor een afspraak. U weet dan snel welke mogelijkheden u heeft. Van de Ree & Partners: 026 327 58 88, info@vanderee-partners.nl, www.vanderee-partners.nl.