Wethouder Sluiter en André Walvoort onthullen het bouwbord. (foto: Robin Raanhuis)
Wethouder Sluiter en André Walvoort onthullen het bouwbord. (foto: Robin Raanhuis) Robin Raanhuis

Start bouw aan de Rietbaan in Huissen

HUISSEN - Aan de Rietbaan in Huissen is de gemeente in samenwerking met Walvoort Ontwikkelaars gestart met het bouwrijp maken van vier ruime bouwkavels op de plek van het voormalige fitnesscentrum.

De kavels zijn bedoeld voor de bouw van vrijstaande woningen. De kavels worden verkocht door Walvoort Ontwikkelaars. Aansluitend aan het bouwrijp maken zal het openbaar gebied rond de kavels en het appartementencomplex Swaensteijn definitief worden ingericht. Als officiële start van de werkzaamheden onthulde wethouder Sluiter samen met ontwikkelaar André Walvoort, onder toeziend oog van de betrokken partijen het bouwbord. "Heeft u interesse in een kavel neem dan contact op met Walvoort Ontwikkelaars via 026 3515299 of info@walvoortontwikkelaars.nl."

Kom genieten van de smaak van het seizoen!

GENDT - Op donderdag 27 juni om 18.00 uur presenteert het restaurant van Hof van Breunissen in Gendt een heerlijk kersenfeestmenu.

Het menu zal bestaan uit de volgende vier gangen: Pastasalade met kip en groene asperge, heldere aspergesoep met omeletreepjes, asperges met ham en ei, peterselie aardappeltjes en groene salade én Luikse wafels met warme kersen, roomijs en slagroom.

Voor dit feestmaal kost 19 euro, opgeven kan in het restaurant van Hof van Breunissen of per telefoon: 0481 421338. Opgeven kan uiterlijk tot 24 juni, tenzij eerder het maximaal aantal gasten is bereikt. Iedereen is welkom.