Van 13 tot en met 19 mei

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS TWEELINGEN. De tweelingen is een echte duizendpoot. Hij kan van alles en doet van alles. Op het gevaar af van 12 ambachten, 13 ongelukken. Hij is erg op zijn plaats in het vervoer. Pakketjes rondbrengen of post bezorgen. Maar zijn grootste talent is het verkopen! Hij is rap van tong en kan als het moet zijn eigen moeder nog verkopen. Wat hij verkoopt maakt hem niet uit.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Op donderdag lukt samenwerken voor geen meter. Het is dan ieder voor zich. Op vrijdag moet je kiezen voor een 'zachte' aanpak of een 'harde'. De zachte heeft uiteindelijk de voorkeur. Volgende week dinsdag heb je de neiging om dingen net iets te scherp te formuleren met alle gevolgen van dien.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Op donderdag heb je goede ideeën. Maar helaas krijg je niemand mee. Hou die ideeën wel vast voor later! In het weekend krijg je te maken met een soort rollercoaster aan emoties. Dat komt vooral omdat mensen nogal wat druk op je uitoefenen. Volgende week woensdag regel jij je zaken heel goed.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Tijdens het komende weekend laat jij je fantasie de vrije loop. Je bedenkt van alles wat je zou kunnen gaan doen. Helaas voor jou dat iemand op zondag min of meer op de rem trapt. Volgende week dinsdag en woensdag ontstaan er gemakkelijk twistgesprekken. Dat leidt tot een soort impasse.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Aanstaande donderdag en vrijdag gaat alles je voor de wind. Maak dankbaar gebruik van je kansen en mogelijkheden! In het weekend ben jij in een filosofische bui. Helaas begrijpen de mensen om je heen er geen snars van. Volgende week woensdag sta je voor een paar moeilijke keuzes.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Aanstaande donderdag heerst er chaos om je heen. Daardoor lijkt het in eerste instantie dat jij de weg kwijt bent. Maar dat is in wezen niet zo. Laat je niet teveel afleiden door het gehannes van de mensen in jouw directe omgeving. Volgende week maandag niet twijfelen maar doorpakken, leeuw.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
In het weekend kom jij met de meest creatieve oplossingen voor de lopende problemen. De mensen om je heen begrijpen er helemaal niets van en betwijfelen of jij wel effectief te werk gaat. Volgende week dinsdag en woensdag is het belangrijk dat jij je niet in een hoek laat drukken. Reageer!

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Op donderdag zit er niks anders op dan je eigen weg te gaan. Degenen waarmee je eigenlijk samen op weg wilde gaan laten het helaas afweten. In het weekend word je onder druk gezet om je principes in te leveren. Laat het niet zover komen! Op woensdag de 19e kun je een goede deal sluiten.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Aanstaande vrijdag ben jij héél gevoelig. En dat terwijl je voor een nogal moeilijke klus staat. Wees vooral een beetje lief voor jezelf! In het weekend krijg je te maken met mensen die erg moeilijk doen. Trap er niet in! In het midden van de volgende week sta je voor een ingewikkelde keuze.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Rond aanstaande vrijdag krijg je ondersteuning bij het vooruitkomen met een bepaalde klus. Dat kan zelfs van officiële zijde zijn! Maak daar dankbaar gebruik van maar verwacht geen wonderen. Zondag krijg je te maken met een hoop misverstanden waardoor jij het gevoel krijgt dat je de weg kwijt bent.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Aan het einde van deze (werk)week ervaar je vooruitgang, maar moet je wel concluderen dat je daar erg veel voor moet doen. Op zondag kun je niet de juiste woorden vinden om je uit te drukken. Laat de ander maar praten! Volgende week dinsdag en woensdag ben je in een romantische stemming.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Donderdag is een uitstekende dag om met een vriendin op stap te gaan. Op zaterdag ben jij in staat om zaken heel helder te formuleren. Zondag lukt dat niet meer. Volgende week dinsdag en woensdag kunnen er veel emoties vrijkomen. Schaam je er niet voor om die ook te tonen.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Aanstaande donderdag en vrijdag gaat niet alles zoals jij wilt, maar het meeste wél. Maak daar dankbaar gebruik van! Op zondag kun je het beste op je gevoel vertrouwen. Dat wijst je de weg naar de best passende situatie. Rond volgende week dinsdag krijg je een kans op maatschappelijke vooruitgang.