Beachvolleybaltoernooi Kersenfeest. (foto: Tweestroom s.v.)
Beachvolleybaltoernooi Kersenfeest. (foto: Tweestroom s.v.)

Doe mee het beachvolleybal bij het Kersenfeest in Gendt

GENDT - Volleybalvereniging Tweestroom houdt in het weekend van 29/30 juni het ‘Fysiotherapie Wismans beachvolleybal toernooi’ tijdens het Kersenfeest in Gendt.

Op zaterdag, 29 juni vanaf 10.00-12.00 uur komen de mini’s in actie. Vanaf 12.00 uur wordt het jeugdtoernooi (C/B/A tot en met 18 jaar) gehouden, met rond 17.00 uur de prijsuitreiking. Op zondag 30 juni komen vanaf 11.00 uur de volwassen vanaf 18 jaar aan bod. Dit toernooi wordt rond 17.00 uur afgerond met de prijsuitreiking.

Meedoen aan het toernooi? Geen probleem! Teams kunnen zich aanmelden via beachvolleybal@tweestroomsv.nl of via de site www.tweestroomsv.nl. "Geef je teamnaam door en je contactgegevens. Let op! Een team moet minimaal één dame in het veld hebben staan. Je hoeft geen lid van een volleybalvereniging te zijn om mee te kunnen doen.

Bezoek het Kersenfeest en kom dan ook eens kijken bij het Beachvolleybal en moedig de teams en bekenden aan. Naast de Providentia aan de Dorpstraat wordt op 75 m3 zand, drie volleybalvelden aangelegd. Het zand wordt ter beschikking gesteld door Janco Visser BV Transport en Grondverzet. De teams ontvangen ook dit jaar de kersen, die worden geleverd door boerderijwinkel De Geer uit Gendt.

Aanmelden kan tot en met zondag 23 juni. Inschrijfgeld mini’s is 0,50 euro per team. Inschrijfgeld jeugd is 10,00 euro per team; inschrijfgeld volwassen is 20 euro ter team.