Start verhuur nieuwe appartementen

hoek Oostervelden/Dorpstraat in Bemmel

BEMMEL - Waardwonen start met de bouw van de 24 huurappartementen op de hoek de Oostervelden en de Dorpstraat in Bemmel. Vanaf begin juli start ook de verhuur van de woningen.

De appartementen – grotendeels bedoeld voor senioren (55+) – komen op een mooie locatie in het centrum van Bemmel. Vanwege de centrale ligging, de toegankelijkheid en de aanwezigheid van een lift bieden de appartementen veel voordelen voor de toekomstige bewoners. Woningzoekenden moeten ingeschreven staan bij www.entree.nu en reageren op de advertentie om in aanmerking te komen. Dit geldt ook voor mensen die hun belangstelling al kenbaar hebben gemaakt bij Waardwonen. De advertentie wordt begin juli geplaatst op de website van Entree (vermoedelijk 3 juli). Daarna volgt de toewijzing. Drie woningen worden beschikbaar gesteld als rolstoeltoegankelijk.

Eigentijdse dorpse architectuur

De appartementen krijgen een eigentijdse dorpse architectuur. Het plan wordt opgeknipt in drie bouwstijlen waardoor het kleinschalig oogt en aansluit bij de bebouwing in de omgeving in Bemmel. Er komen drie verschillende type appartementen die variëren in indeling en grootte. Alle appartementen krijgen een balkon of terras.

KlaassenGroep gaat de woningen bouwen. De bouw is ongeveer een jaar. Omwonenden worden per brief geïnformeerd over de werkzaamheden en wat ze kunnen verwachten. Meer informatie staat op www.waardwonen.nl.