Zonnebloem Doornenburg. (foto: Geert Burgers)
Zonnebloem Doornenburg. (foto: Geert Burgers)

Zonnebloem Doornenburg terug in de tijd

DOORNENBURG - Om van de vakantie te gaan genieten, hebben de Zonnebloemvrijwilligers uit Doornenburg een mooie middag georganiseerd, met als thema 'Terug in de tijd'.

De gasten waren in grote getallen gekomen, en werden welkom geheten door voorzitster Gerry. Een kop koffie met traktatie gemaakt door een van de vrijwilligers liet een ieder zich smaken. Door foto's op een groot scherm van de vijfentwintig jaar Zonnebloem te presenteren, was er veel gesprekstof over de bekende beelden die voorbij kwamen.

Tijdens de pauze werd er gezorgd voor een hapje en een drankje,vanwege de warmte kon een lekker ijsje niet ontbreken. Deze middag was Luuk Timmers voorzitter van de historische kring Doornenburg te gast om zeer mooie beelden te laten zien. Over hoe het vroeger was in het dorpje Doornenburg. En hij vertelde er ook mooie en smakelijke verhalen bij. Het was genieten voor de gasten, allemaal zo herkenbaar.Tijdens een drankje kon men nog even napraten over de oude herinneringen van vroeger. Na afloop kregen de gasten een tasje met heerlijke kersen mee naar huis. Het was weer een geslaagde middag.