Gendtse fietstochten

GENDT - De Stichting Welzijn Ouderen Gendt heeft ook dit jaar weer drie fietstochten georganiseerd voor alle mensen vanaf vijftig jaar.

De tochten zijn gepland op de dinsdagen 23 juli en 6 augustus. Als eventuele reservedatum staat 20 augustus gepland. "Alle ritten voeren ons langs diverse leuke plaatsen en zijn 50 km lang. U bepaalt echter zelf hoeveel kilometer u wilt fietsen. Start en finish zijn bij sporthal Walburgen aan de Nijmeegsestraat. U kunt voor elke rit inschrijven vanaf 8.30 uur en starten vanaf 9.00 uur. Men moet weer zijn uitgeschreven voor 17.00 uur. De kosten voor deelname bedragen 2,00 euro per rit. Bij deelname aan alle ritten ontvangt u na de laatste rit een herinneringsmedaille. De organisatoren hopen u weer in grote getale te mogen begroeten bij deze mooie en gezellige fietsdagen. Voor eventuele nadere informatie kunt u bellen met Ton Balduk (0481 422069)."

Protestantse gemeente Gendt-Doornenburg

GENDT- Op zondag 21 juli is er een viering in de protestantse kerk van Gendt aan de Torenlaan, om 10.00 uur. Hierin zal ds. Christa Klaver voorgaan. Na afloop is er gelegenheid om een kopje koffie/thee te blijven drinken.

In de middag is er de mogelijkheid om de zomerexpositie in de protestantse kerk in Gendt te bezoeken. Gedurende zes weken, van 7 juli - 11 augustus, is de kerk op de zondagmiddag geopend van 14.00 – 17.00 uur. Dit jaar zijn leden van de schildergroepen van de SWOG, Stichting Welzijn Ouderen Gendt, gevraagd om te exposeren. Het thema van de expositie is 'Polderdieren'. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.