De Zandse Kerk, plus uitvaartcentrum en  pastorie. (foto: Nick Hubers)
De Zandse Kerk, plus uitvaartcentrum en pastorie. (foto: Nick Hubers) Nick Hubers

Koffieochtend in Zandse Kerk

HUISSEN - Iedere laatste woensdag van de maand is er in de Zandse Kerk aan de Van Wijkstraat 33 in Huissen een gezellige koffieochtend.

Tijdens de vakantiemaanden gaan deze koffieochtenden gewoon door. Juist in deze periode, wanneer andere activiteiten stilliggen, is er behoefte aan deze bijeenkomsten. Iedereen is welkom op 31 juli van 10:30 – 12:00 uur.

Steeds meer mensen weten op deze ochtenden de weg naar de Zandse kerk te vinden. Het is een leuke gelegenheid om in een ongedwongen sfeer kennis te maken met nieuwe mensen en bij te praten met vertrouwde bezoekers (vrienden, kennissen en buren). De gastvrouwen zorgen voor een hartelijk welkom, zodat je je meteen thuis voelt. Er is ook altijd iets speciaals.

Vorige maand was er een verrassing voor de ruim 100 bezoekers. De kerk was in zomerse sferen aangekleed, met opblaasbadjes en parasols. Een ijscokar van La Differenza van Han Leijser kwam op bezoek. Richard van Aster Uitvaartzorg en Bloesem Huis van Afscheid bood spontaan alle bezoekers een ijsje aan. Dit kwam goed van pas op deze wel zeer warme dag.

Dit keer, op 31 juli, komt Els Thissen weer pianospelen. Vanaf 10.00 uur is de kerk open en kun je een plekje aan de gezellig ingerichte tafels kiezen. Om 10.30 uur start het serveren van koffie en thee. Iedereen is van harte uitgenodigd en aanmelden vooraf is niet nodig. Kom genieten van de gezelligheid in de Zandse Kerk. Ons team van gastvrouwen verheugt zich op weer een grote opkomst.

Contact Werkgroep Koffieochtenden: mail info@zandsekerk.nl; bel 06-14803998; kijk op: www.zandsekerk.nl.