Hexagon jaarlijkse wintertoernooi.
Hexagon jaarlijkse wintertoernooi. -

Volleybalclub Hexagon zoekt leden voor competitie

en recreatief volleybal

ANGEREN - Na een geslaagd seizoen, zowel competitie als recreatief. Is alles weer in volle voorbereiding voor het komend seizoen.

Hexagon heeft nog ruimte voor dames en heren die het komend seizoen competitie volleybal willen spelen en of recreatief een balletjes willen slaan. Bijna vakantie of zit deze er bijna weer op en heb je misschien ook nog eens sportieve voornemens gemaakt.

Volleybalclub Hexagon is een gezellige laagdrempelige vereniging waar ruimte is voor competitie en recreatief volleybalspelen. Onze competitie teams komen uit in de 2e en 3e klasse van de NeVoBo. Er is er nog ruimte voor speelsters en spelers die het leuk vinden om in competitie verband te willen volleyballen. De minder ervaren spelers kunnen natuurlijk ook eerst mee komen trainen.

Op maandag 19 augustus 2019 beginnen we weer met de trainingen voor de competitieteams. Op vrijdag 23 augustus 2019 gaan de recreanten weer spelen. Zou je willen volleyballen maar twijfel je nog. Hexagon biedt je de mogelijkheid om een maand lang gratis mee trainen. Voor meer informatie over onze vereniging, bezoek onze website www.vchexagon.nl, voor info mail naar info@vchexagon.nl. of kom na de vakantie langs in het dorpshuis van Angeren op de trainingsavonden.