UTMW kinderactiviteiten. (foto: Gerdien Jansen)
UTMW kinderactiviteiten. (foto: Gerdien Jansen)

Ook kinderactiviteiten op 'Under the Milky Way' in Huissen

HUISSEN - Zoals elk jaar organiseert UTMW weer gratis kinderactiviteiten tijdens het festival op 7 september. Deze zesde UTMW heeft als thema 1001 nacht en daar zijn de activiteiten op aangepast! Veel vrijwilligers zijn de afgelopen weken en maanden aan de slag gegaan met het thema. Voor de inrichting van het terrein en voor de kinderactiviteiten.

Ga je mee op zoek naar de rovers van Ali Baba of heb je meer zin in een vliegend tapijtenrace? Er zijn knutselactiviteiten en nog veel meer. Maar dat houden we nog even voor ons. Wil je het weten wat het is? Dan moet je toch echt naar het festival komen en… neem vooral je ouders mee.

Dit jaar zijn er naast de andere vrijwilligers, medewerkers van kinderopvang van De Zonnekinderen aanwezig om de activiteiten te begeleiden (niet om op te passen uiteraard!). Voor de oudere jeugd is er weer een open podium en draait onze DJ Guus de leukste deuntjes. De entree onder de 18 jaar is weer geheel gratis. Dus zien we jou op de mooie locatie aan de Badweg 6 in Huissen?

Maandelijkse koffie-uurtje in Bemmel

BEMMEL - Op maandagmorgen 5 augustus zijn inwoners van Bemmel weer welkom om 10.30 uur voor het maandelijkse koffie-uurtje. De deuren van Stichting Welzijn Lingewaard aan de Cuperstraat 9 in Bemmel staan open voor diegene die graag even bij komt kletsen met buurtbewoners.

De kinderen en kleinkinderen op vakantie? Dan is het extra gezellig om aan te schuiven en onder het genot van een lekker kopje koffie of thee in contact te komen met andere inwoners uit Bemmel. Want ook tijdens de zomerperiode gaat het koffie uurtje gewoon door. Neem de buurvrouw/-man of kennis mee en schuif gezellig aan bij het koffie-uurtje op maandag 5 augustus van 10.30-11.30 uur.

Aanmelden hoeft niet, men kan zo binnenlopen. Er wordt een bijdrage gevraagd voor de koffie/thee van een euro.