Toon Hendriks tekent de kaart voor Bert van de Lans in Weurt. (foto: M. van Eechoud)
Toon Hendriks tekent de kaart voor Bert van de Lans in Weurt. (foto: M. van Eechoud)

deBol vierde feest van herkenning

LINGEWAARD - Natuurlijk stond deBol weer langs de routes bij editie 103 van de Nijmeegse 4Daagse !

Voor de vijftiende keer op rij stonden de dames van deBol bij de N4D iedere dag langs de routes! Alle Bolwandelaars liepen gezond en wel deze Vierdaagse uit en kregen op de Via Gladiola een leuke herinnering van deBol.

"Helaas viel de recordhouder Bert van der Lans (71x de N4D), onze 100ste Vriend van deBol, uit.

Hij viel, dinsdag op weg naar huis met zijn fiets, en brak zijn sleutelbeen. Daarom hadden wij op woensdag in Weurt een grote kaart opgehangen waarop iedere wandelaar Bert sterkte kon wensen en heel veel wandelaars maakten hiervan gebruik. De kaart is bij Bert bezorgd en hij was er erg blij mee!

Zo ook Toon Hendriks (zie foto), onze Bol-hoffotograaf, die dit jaar voor de vijftigste keer meedeed en die wij natuurlijk op de Via Gladiola even extra in het zonnetje hebben gezet! De kaart is bij Bert bezorgd en hij was er erg blij mee!

Wij willen iedereen die heeft mee gelopen feliciteren en bedanken! Wij hebben enorm veel leuke reacties gekregen en hoorden dat op dinsdag de sfeer in Bemmel érg gezellig was, dus volgend jaar maken we er hier nog een mooier feestje van! Wij zullen er weer bij zijn, hopen we!

Het deBol 50+ wandelseizoen start weer op 4 september, maar op 18 augustus organiseren wij een gezellige kabouter speurtocht voor de jeugd, dus let op onze berichten in deze krant!" Meer informatie staat op www.deBolbemmel.nl.