Jort, Marleen, Marion en Wil (de wandelaars), Bram en zijn kinderen Pien en Mees (foto: Wil Kamps)
Jort, Marleen, Marion en Wil (de wandelaars), Bram en zijn kinderen Pien en Mees (foto: Wil Kamps)

Sponsor bedankt!

LINGEWAARD - Dit jaar hebben wij wederom de vierdaagse gelopen met als doel sponsorgelden op te halen voor ALS. Ook dit jaar hebben wij weer een aardig bedrag bijeen gebracht zoals uit bijgaande foto blijkt.

Jort Vermeulen (staand in het midden) heeft de kar getrokken. Onder begeleiding van Marleen heeft hij op 14-jarige leeftijd de vierdaagse gelopen. Ook hebben de ouders van Marleen meegelopen, zij waren het die vorig jaar de sponsoring verzorgd hebben.

"Wij bedanken iedereen die gesponsord heeft op www.devierdaagsesponsorloop.nl en iedereen die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt. Was u het vergeten en wilt u alsnog een bijdrage leveren dan kan dit tot 23 augustus op voornoemde site en dan bij Jort Vermeulen."

Naast vergrijzing graag meer vergroening in Angeren

ANGEREN - Verlangt u ook zo naar wat meer groen in Angeren? Over die vraag en alles wat daar mee te maken heeft, gaan we graag samen met jou in gesprek op 27 augustus in het Dorpshuis in Angeren.

"Het Platform Angeren nodigt je uit om die avond tussen 19.30 uur en 20.30 uur bij ons binnen te lopen, zodat we samen de kans vergroten dat, zoveel als mogelijk, de ideeën van Angerense inwoners, uitgevoerd worden.

Onder het motto 'Naast vergrijzing graag ook meer vergroening' luisteren we graag naar ieders idee hierover op 27 augustus tussen 19.30 en 20.30 uur in het Dorpshuis in Angeren."

Zoeken naar de geheimen

van kabouterland...

BEMMEL - De kabouterspeurtocht is op zondag 18 augustus in Bemmel. Alle kinderen tot en met groep 6 van de basisscholen in Bemmel aan het einde van het schooljaar een flyer mee naar huis gekregen waarop zij uitgenodigd werden om mee te doen aan de door sichting deBol te organiseren kabouterspeurtoSpeurtocht op de laatste dag van de zomervakantie.

De speurtocht start bij restaurant De Buren van… op het Kinkelplein vanaf 10.30 uur. Kinderen doen gratis mee maar moeten wel begeleid worden door ouders, oma's of opa's. Volwassenen betalen drie euro.

"Wij zullen er een leuke, gezellige, soms spannende tocht (vijf km) van maken waarbij de kinderen moeten zoeken naar sprookjesfiguren en onderweg vragen moeten beantwoorden. Aan het einde is er dan voor alle kinderen een leuke herinnering!

Kom je ook meezoeken naar de geheimen uit de sprookjes- en kabouterwereld? En maak je ook van je laatste vakantiedag een hele gezellige gezinsdag? De volgende dag heb je dan op school in ieder geval al iets leuks te vertellen! Schrijf met grote letters in je agenda of op de kalender thuis: 18 augustus kabouterspeurtocht vanaf 10.30 uur in Bemmel." Meer informatie staat op: www.debolbemmel.nl of te verkrijgen via 06 54975063.