(foto: Richard van Driel)
(foto: Richard van Driel) Foto: “Richard van Driel”.

Huidverzorgingssalon Ellie viert feest

GENDT - De salon van Ellie Helsen uit Gendt bestaat 25 jaar en al die tijd vaart Ellie energiek haar eigen koers. 'Ik sta achter mijn werkwijze en hoe ik ben als persoon, daarbij maak ik mijn eigen keuzes en geniet ik van alles! '

'Mijn jubileum is een mooi moment om mijn dankbaarheid uit te spreken naar al mijn trouwe klanten. Het samenspel van wederzijds vertrouwen en professionaliteit zorgen ervoor dat ik altijd met plezier en passie werk in mijn salon. Iedere behandeling is een moment van aandacht voor elkaar. Mijn klanten voelen zich gezien en gehoord door mij. Ik ben een rijk mens om hieraan te mogen bijdragen.

Naast huidverzorgende behandelingen ligt de nadruk op het adviseren en ondersteunen bij huidproblematiek, waarbij mijn doel onder meer het creëren van zelfvertrouwen is. Make up camoufleert oppervlakkige oneffenheden en laat ogen stralen, maar dieperliggende problemen vergen herhaling en deskundige aanpak. Jongvolwassen met acne zijn dankbaar als de acne vermindert of acceptabel is. Bij de groeiende groep personen met huidkanker ga ik ook preventief te werk. Mensen die een chemokuur ondergaan, hebben vaak last van een pijnlijke of jeukerige huid. Hun huidzorg vraagt extra aandacht en het geeft verdieping om samen te ontdekken welke behandeling prettig en verdraagzaam is. Al deze waardevolle momenten geven mij energie en plezier om door te gaan op dit pad.

Tegenwoordig draait het om de maakbaarheid van schoonheid, maar echte schoonheid zit in de mens zelf. Mooi voelen is mooi zijn. Mijn overtuiging die ik deel met de missie van het Huidfonds. Deze goede doelen organisatie gaat voor kwalitatieve levensverbetering van mensen met een huidaandoening. Ik draag dit fonds dan ook een warm hart toe: hou van je huid, zorg voor je huid!"

Huidverzorgingssalon Ellie, Molenstraat 32, Gendt