Van 5 tot en met 11 september

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS MAAGD. Op sociaal vlak kan de maagd nogal eenkennig zijn. Ze gaan het liefste om met mensen waarin ze zichzelf herkennen. Dat geeft een band! Veel tijd voor vrienden hebben ze vaak niet omdat ze zo hard werken. In de liefde zijn ze weliswaar niet hartelijk, maar wel heel trouw en uiterst behulpzaam. Als ze iets voor der ander kunnen betekenen, dan doen ze dat graag.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Op vrijdag de 6e kunnen ze last hebben van grote tenen. Ze zijn in ieder geval snel geïrriteerd. Maar neem hun felle reacties niet al te persoonlijk op. Aanstaande zondag zijn ze al weer in een 'gezellig' humeur. Maandag gaan ze met veel energie weer aan het werk. Hun motivatie is dan erg groot.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Aanstaande vrijdag maak jij je zorgen. Dat jouw omgeving dat niet begrijpt vind je eigenlijk niet acceptabel. In het komende weekend is je verlangen naar een diepe band met de ander enorm groot. Dat die ander daarvoor terug deinst vind je raar. Probeer de ander toch wat meer ruimt te geven.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Op donderdag maak je graag vaste afspraken met de ander. Maar als op vrijdag blijkt dat die ander zich daar niet aan houdt, is wat jou betreft het huis te klein. In het weekend neem je dan ook afstand om hierover na te denken. Maandag is een heel actieve dag maar werkt niet iedereen hieraan mee.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Op vrijdag zit alles een beetje tegen. En dat terwijl jij vooral probeert de moed erin te houden. Voor echte vooruitgang moet je in het komende weekend zijn. Alhoewel je op zondag ook geconfronteerd wordt met een domper. Maandag wil jij in gesprek de diepte in maar houdt iedereen het oppervlakkig.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Vrijdag is een hele goede dag om bepaalde projecten of klussen af te ronden. Je kijkt er met tevredenheid op terug. In het weekend heb jij de neiging om je ego flink op te blazen. Dat is echter helemaal niet nodig. Op dinsdag weet je even niet meer wat jouw prioriteiten zijn. Best lastig!

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Aanstaande donderdag ben jij heel perfectionistisch bezig. Maar dat gaat helaas teniet doordat je het op vrijdag veel te druk hebt. Reserveer het weekend voor ontspanning. Je hebt dat dan écht nodig! Volgende week maandag krijg je te maken met technische problemen die jij resoluut oplost.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Vrijdag is een dag met wat kleine tegenvallers. Laat je daar niet door ontmoedigen en help jezelf over de teleurstelling heen. In het weekend worstel je met je behoefte aan vrijheid aan de ene kant en je drang naar een hechte verbinding aan de andere kant. Wat zou je zeggen van een tweesporen beleid?

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Vrijdag zit je eventjes in een emotionele dip. Het feit dat je voor het weekend leuke dingen gepland hebt helpt je daar overheen. Een bepaalde relatie (dat kan ook een vriendschap zijn) bereikt een nieuw hoogtepunt. Op maandag combineer je goed overleg en veel werklust op een goede manier.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Op vrijdag heb je de neiging om veel teveel woorden te gebruiken. Dat werkt erg verwarrend. En als daar ook nog eens allerlei emoties bij spelen, is de kluwen onontwarbaar. Op zondag loop je het gevaar dat je allerlei ongevraagde adviezen geeft. Helaas zit daar helemaal niemand op te wachten.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Aan het einde van deze (werk-)week laat je weer eens zien hoe goed jij kunt organiseren. En daarbij neem je de tijd om met iedere betrokkene te overleggen. Met engelengeduld leg je alles uit en dat wordt heel erg gewaardeerd. Maandag ben je energiek bezig met een totaal nieuw project.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Donderdag voer jij een belangrijk gesprek waarin je zaken bespreekt die zorgen voor vooruitgang. Op vrijdag laat je zien wat jouw kwaliteiten zijn. Men is één en al lof hierover. In het weekend wijs je iemand de weg die in een relatie helemaal vastgelopen is. Maandag is vooral een rommelige dag.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Op vrijdag spreken gevoel en verstand elkaar tegen. Het is goed om te kijken wat voor jou persoonlijk het beste is. In het weekend stelt men moeilijke vragen. Pieker daar niet teveel over en leg de bal bij de ander. Op en rond volgende week dinsdag probeert iemand jou te intimideren. Trap er niet in!