Guijt en Stichting Loes laten wens in vervulling gaan

BEMMEL – Dat bij Guijt maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staat, was op 28 augustus te zien bij basisschool De Vlinderboom in Bemmel. Dankzij een ludieke actie van Guijt in samenwerking met stichting Loes, werd de basisschool blij verrast.

Enige tijd geleden konden bezoekers bij Guijt aan de Langstraat 1 in Gendt, ideeën inleveren over sponsoring van een goed doel. Uit alle ideeën werd er voor het goede doel Stichting Loes gekozen en het idee was het vernieuwen van het (theater)podium van basisschool De Vlinderboom, een lang gekoesterde wens van de kinderen. Van nieuwe gordijnen, nieuwe spots en een nieuwe leeshoek met goed gevulde boekenkast tot nieuwe stoelen en een fris gereinigd tapijt aan toe, aan alles was gedacht. Op feestelijke wijze werd de make-over onthuld. En het kwam niet door al het lekkers, maar door een komisch optreden van Clown Click dat de kinderen buikpijn kregen... van het lachen! Iedereen was enthousiast en na afloop werd er nog genoten van een lekker ijsje van La Differenza IJs.

Guijt sponsorde 500 euro aan Stichting Loes om deze mooie wens in vervulling te kunnen laten gaan. Stichting Loes biedt hulp aan jonge mensen. Om even de zinnen te kunnen verzetten in een moeilijke periode. Of gewoon omdat ze het verdienen, ziek zijn of een droom zelf niet kunnen waarmaken. Deze hulp wordt geboden in de vorm van een leuk uitje, een feestje of een bijzonder kado bijvoorbeeld. Stichting Loes kan dit doen dankzij giften zoals dat van Guijt onlangs. U leest alles over de wensen die Stichting Loes voor jonge mensen al heeft laten uitkomen op: www.stichtingloes.nl Voor uw eigen wensen op het gebied van hypotheken, verzekeren, pensioen of bankzaken, bent u uiteraard bij Guijt van harte welkom! www.guijt.nl T: 0481 427777;
E: info@guijt.nl.

Cafetaria Friet & Zo gaat open

HUISSEN - Eindelijk is het dan zo ver. Cafetaria Friet en Zo, de oude cafetaria Janssen aan de Polseweg 2 in Huissen, opent vanaf maandag 16 september de deuren.

"Heeft u zin in een heerlijk huisgemaakte friet of bijvoorbeeld een sparerib of broodje pilled pork? Kom dan gerust langs u bent natuurlijk welkom. We zijn elke dag vanaf 11.00 uur open en sluiten doordeweeks om 21.00 uur en in het weekend om 22.00 uur. Voor meer nieuwe volg onze facebook of instagram pagina of onze mooie website."