Kermisbingo

bij Jonge Kracht

HUISSEN - Vrijdag 20 september presenteert Jonge Kracht weer een gezellige kermisbingo.


De bingo vindt plaats in de kantine van Jonge Kracht aan de Bloemstraat 93 in Huissen. De aanvang van deze bingo is 20.00 uur. De kantine is open vanaf 19.00 uur. Er zijn weer leuke prijzen te winnen. Iedereen is welkom!

Rijnwaal Zorggroep zoekt vrijwilligers

HUISSEN - RijnWaal Zorggroep locatie Sancta Maria in Huissen is op zoek naar flexibele en geduldige vrijwilligers die onze cliënten (met beginnende dementie) van de huiskamer willen ondersteunen bij het invullen dan de dag.

De huiskamer biedt onder leiding van een welzijnsmedewerker een gestructureerde dag aan om cliënten met geheugenproblemen te ondersteunen in hun dagelijkse bezigheden. "Op dinsdagmiddag en op vrijdagochtend en middag zijn we op zoek naar ondersteuning. Heeft u interesse? Laat het ons weten! U kunt contact opnemen met onze vrijwilligerscoördinator Ellen van Moerkerk op telefoonnummer 0481 750783 of per e-mail ellen.vanmoerkerk-ab@rijnwaal.nl."

Menu Bemmels

afhaalpunt

BEMMEL - Op maandag 16 september kunnen inwoners van heel Lingewaard tussen 17.00 en 17.30 uur het volgende menu afhalen: soep, pizza en een toetje.

Deze maaltijd kost vier euro en wordt bereid door een enthousiaste groep vrijwilligers. Het afhaaladres is Cuperstraat 9 in Bemmel. Gevraagd wordt zelf drie afsluitbare bakjes mee te brengen!

"Wilt u ook genieten van zo'n heerlijke verse maaltijd dan moet u zich wel van te voren even inschrijven via het SWL Meldpunt. Er is namelijk maar een beperkte hoeveelheid menu's beschikbaar. Inschrijven kan op maandag - donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur via 088 2552555."

Het 'Bemmels afhaalpunt' is een initiatief van buurtbewoners in samenwerking met SWL. "Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wil van den Hurk (088 2552550)." Het maandmenu staat op www.swlingewaard.nl onder 'Activiteiten'.

Vannu.

open 25+ toernooi

DOORNENBURG - In de week van 30 september tot en met zondag 6 oktober wordt het jaarlijkse -door TC Doornenburg georganiseerde- Vannu. open tennistoernooi gespeeld. Het herfsttoernooi in Doornenburg wordt georganiseerd voor heren-, dames- en gemengd dubbels.

Het open toernooi is van oudsher bekend als 35-plus toernooi. Dit is alweer het vierde jaar dat de leeftijdsgrens verlaagd is naar 25+, zodat ook jongere tennissers de gelegenheid krijgen om hun krachten te meten en de gezelligheid te proeven op het Vijzelpad in Doornenburg. De toernooileiding nodigt tennissers uit de regio uit om zich voor 15 september in te schrijven op www.toernooi.nl.