Saskia op de stoel. (foto: Saskia Hofman)
Saskia op de stoel. (foto: Saskia Hofman)

Blijf fysiek en mentaal fit

met stoelyoga in Bemmel

BEMMEL - Stoelyoga is de meest laagdrempelige vorm van yoga. Je hoeft je er niet speciaal voor om te kleden en je kan zelfs je schoenen aanhouden als je dit prettig vindt.

Een les bestaat uit het uitvoeren van eenvoudige yogahoudingen op een stoel. Het is een rustige bewegingsvorm en daardoor voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd, lenigheid of conditie. De ideale manier om geestelijk en lichamelijk fit te blijven.

Vanaf 7 oktober geeft Saskia Hofman, yogadocent en leefstijl & vitaliteitscoach, bij Liduina (onderdeel van de RijnWaal Zorggroep, Gouden Appel 120 te Bemmel) op de maandagmiddag van 14.30 - 15.30 uur stoelyoga in de kapel. Na afloop is er mogelijkheid om met elkaar in het restaurant een kop koffie/thee te drinken.

Gestart wordt met een reeks van tien lessen à vijf euro per les waarvan de eerste les een gratis kennismaking met stoelyoga is. "Je betaalt per les. Mocht het dus een keertje niet uitkomen, dan is dat geen enkel probleem. Voor vragen of informatie kan je contact opnemen met Saskia via yogaopdestoel@gmail.com of 06 28468441."