Afbeelding
Foto:

Het huidverbeteringsseizoen weer begonnen!

HUISSEN - Perfect Skin & Beauty, dè salon voor huidverbetering in Huissen, helpt u graag bij het verbeteren van uw huid!

Zodra de herfst is begonnen, start ook het huidverbeteringsseizoen. De omschakeling van het weer, zoals zon, kou, gure wind, regen en centrale verwarming is enorm van invloed op uw huid. Zorgvuldig observeren hoe je huid hierop reageert, is daarom heel belangrijk.

"Heeft u één van de volgende huidproblemen: grove poriën, schilfers, rosacea, couperose, acne, gerstekorrels, littekens, pigmentatieproblemen, fibromen (steelwratjes), rokershuid, huidveroudering, huidverslapping? Wij helpen u hier graag bij!

Bij de eerste kennismaking vindt er een uitgebreide intake plaats. Tijdens deze intake stellen wij u een aantal vragen om meer achtergrond te krijgen over uw huidconditie. Daarna maken wij gebruik van een huidanalyse apparaat waarmee wij in de diepere huidlagen van uw huid kunnen kijken om te zien wat de conditie van uw huid is. Tevens vindt er een huid analyse in de (verwarmde) stoel plaats. Hierna ontvangt u een eerlijk en duidelijk huidverbeterend advies.

In de salon werken wij met de topproducten van Cosmedix en Klapp. Deze producten bewijzen keer op keer dat zij uw huid in een betere conditie brengen. Daarnaast zijn de volgende behandelingen, in combinatie met de producten, gericht op huidverbetering en huidverjonging: microneedling, microdermabrassie, (fruitzuur) peelingen, mesotherapie, dermaplaning, coagulatie, light therapy."

De salon is geopend op Maandag 09:00-22:00, Dinsdag 09:00-17:00, Woensdag 17:00-20:00, Donderdag 09:00-17:00, Vrijdag 17:00-22:00, Zaterdag 09:00-11:00 uur. Boek uw afspraak in via; https://perfectskinenbeauty.nl/afspraak-maken/ of via info@perfectskinenbeauty.nl of telefonisch via 06 53306334.