Egerländerkapel De Leemkuulers. (foto:  Niels Sparnaaij)
Egerländerkapel De Leemkuulers. (foto: Niels Sparnaaij)

Jaarconcert Egerländerkapel De Leemkuulers

HAALDEREN - De september maand loopt op het eind... dat betekent dat het weer tijd is voor het jaarconcert van Egerländerkapel De Leemkuulers!

Ook dit jaar wordt dit concert gehouden in zalencentrum De Kolk, Van der Mondeweg 9-11 in Haalderen op zaterdag 28 september. De zaal gaat open om 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur. De entree is vijf euro per persoon. In de pauze hebben wij ook weer een loterij met altijd prijs. Dit jaar is het ook mogelijk om kaartjes te reserveren. Zo weet men zeker dat men een mooie plek heeft. Kaarten reserveren kan bij Annie Altena, 06 51600818 of bij Linda Schutte, 06 48864983.

TOP-film: The Favourite

BEMMEL - Op donderdag 3 oktober staat de derde TOP-film van het seizoen op het programma, en wat voor een: The Favourite. The Favourite is een humoristisch kostuumdrama, met onder andere Olivia Colman (Oscar 2019) , Emma Stone en Rachel Weisz. De film kreeg in 2019 een Oscarnominatie.

In het begin van de 18e eeuw is Engeland in oorlog met Frankrijk. Lady Sarah Churchill, hertogin van Marlborough, regeert in plaats van de labiele koningin Anne over het land, en draagt zorg voor haar slechte gezondheid en woede-uitbarstingen. Als haar nichtje Abigail rond 1705 aan het Hof verschijnt ontstaat er een rivaliteit tussen beide dienaressen om de gunsten van hun koningin.

Aanvang 20:00. Kaartjes kosten 7,00 euro per stuk en zijn te bestellen op www.theaterkerk.nl en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.